Ismerje meg a Nuxon kiváló termékeit!

Korunk egyik kiemelkedő kérdése a levegő tisztasága. Nem csupán arról van szó, hogy a levegő tiszta legyen, jó érzés legyen beszívni. A legtöbb belső tér tele van számos levegőben terjedő betegséggel, porszemcséken megtapadt baktériumokkal, vírusokkal és gombaspórákkal.

Nuxon berendezések hozzájárulnak a belső terek levegőjének tisztításához. Gyakorlatilag egy olyan termékcsaládról van szó, mely professzionális termékeivel a levegő tisztításának új dimenzióját valósítja meg. A Nuxon számos különféle berendezést bocsát a vásárlók részére, akik így a legkülönfélébb méretű, funkciójú és típusú terekben tudják alkalmazni. A levegő tisztítása napjainkban nagy hangsúlyt kap. Elsősorban a belső terek levegőjének tisztítását kell kiemelni, hiszen ezekben a terekben sokkal lassabban tud cserélődni a levegő, még rendszeres szellőztetés mellett is. Mivel a Nuxon berendezések modern légfertőtlenítő és légtisztító mechanizmust tesznek lehetővé, így a belső közeg levegője sokkal kellemesebbé és egészségesebbé válik. Éppen ezért számos belső térben kiválóan alkalmazhatók a Nuxon berendezések, például irodákban és közösségi terekben, egészségügyi intézményekben, közlekedési eszközökön, oktatási intézményekben vagy akár otthon.

A Nuxon hidegplazma-technológiát alkalmazó légtisztító berendezései meghatározott feszültséget használnak fel arra, hogy átalakítsák a levegőben lévő atomok elektronjait különféle töltésű ionokká. Az ionizációs csövön keresztül áthalad a levegő, aminek következtében több millió negatív és pozitív ion képződik. A hideg plazma megszületése során gyakorlatilag a levegő energizálása történik. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a nuxon.hu webáruházba!