Játékkonzol az interneten a legjobb áron

Ha az összes játékot és alkalmazást a micro sd kártyán tárolta, majd elveszíti, akkor mindent elvesztett! Lehetséges, hogy több száz dollárnyi digitális tartalmat veszített! Elismerjük, hogy az egyjátékos tárolókártyák is kicsik, de közel sem olyan kicsik, mint a micro sd kártyák, és ha elveszít egyet, akkor csak egy játékot veszített. Emiatt a nintendo switch játékait érdemes óvatosan tárolni.

Játékkonzol a legjobb nintendo switch konzolokkal várja az ekiraly.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja a teljes készletet. Ha aggódik a játékok elvesztése miatt, számos játék tárolási lehetőség is kínálkozik, szóval ne aggódjon. Tegyük fel, hogy befejezte a játékot aznap, vagy éppen befejezte a játékot pár órára, és nincs otthon. Jó hírünk van az ön számára! A játék mellett a Switchet táblagépként is használhatja. A Nintendo e-shopon keresztül több alkalmazás is letölthető. Ezek az alkalmazások közé tartozik a YouTube, a Hulu, a Music Maker, a Comic Book Reader, a Coloring for Kids stb.

Magán a Nintendo Switchen kívül a Nintendo és más külső cégek különféle kiegészítőket fejlesztettek ki az Ön rendszeréhez. Szereti a vezetési játékokat? A Nintendonak van ehhez kiegészítője. Egyszerűen válassza le a vezérlőket, és helyezze be őket a kormánykerék tartozékába. A Joy-con vezérlők túl kicsik a kezéhez? A Nintendónak erre is van megoldása. A kontrollereket az Xbox- vagy PlayStation-vezérlőkre tervezett alapokra helyezheti. Akár olyan testreszabott kontrollereket is vásárolhat, amelyeket a Switch dokkolója fölé kell helyezni képernyővédőként. Végül, mint sok más játékrendszerhez, itt is van egy nagy utazótáska, amelybe könnyedén belefér az egész rendszer vagy csak a kézi rész. Egy egyszerű Google-keresés számos találatot tartalmaz az elérhető tartozékokról. További részletekért és információkért nézzen be bátran az ekiraly.hu-ra.