Julia Quinn könyvek akciósan online!

Julia Quinn írt a manapság igen népszerű Bridgerton című regényt. A Bridgerton család nyolc testvérből és özvegy anyjukból áll. A regényekben Bridgertonék nagy tiszteletnek örvendenek és kedveltek a brit társadalom körében. A Bridgerton család egy rendkívül szerető és összetartó klán. A sorozat nyolc könyvből áll, amelyekben a testvérek mindegyike rátalál az igaz szerelemre. Minden könyv az angol felsőbbrendű társadalom hátterében játszódik, a Regency England időszakában.

Julia quinn könyvek várják önt is a book24.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és tekintse meg a legjobb Julia Quinn könyveket amiket rendelés után villámgyorsan ki is szálítunk. Az Úton az esküvőre 2007-ben elnyerte a Romance Writers of America RITA-díját. 2002-ben a To Sir Phillip, With Love című könyvet a Publishers Weekly az év hat legjobb eredeti regény közé sorolta. A sorozat számos címe felkerült a The New York Times bestsellerlistájára. Quinn hat „második epilógust” publikált. A második epilógusokból álló utolsó gyűjtemény április 2-án jelent meg The Bridgertons: Happily Ever After címmel 2013-ban.

A Rokesby-sorozatot gyakran testvérsorozatnak tekintik, mivel a Rokesby a Bridgerton családot követi. Könyveinek többségét férjének, Paul Pottingernek ajánlja, gyakran hivatkozva a mű mulatságos alternatív címeire. 2008-ban a Miranda Cheever kisasszony titkos naplóiért kapott RITA díjat. Ha ennél is többet tudna meg az írónőről és megtekintené a legérdekesebb könyveit, nézzen be a book24.hu weboldalra ahol néhány kattintással meg is rendelheti majd ezeket. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálhatja ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk Julia Quinn könyveiről, csapatunk pedig minden kedves érdeklődőnek nagyon szívesen válaszol.