Kerti esővízgyűjtő tartály jó áron

Az ingatlan megtervezése során, hogy minél több ételt termeljen, az első szempont mindig a víz legyen. A víz az élet, és ha helyesen állítja be a víztervét, akkor a legtöbb dolog a helyére kerül. Ilyenkor kell gondolni a kerti esővízgyűjtő tartályra is.

Kerti esővízgyűjtő tartály rendelhető a sunikft.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és mindent megtudhat ezekről, valamint a rendelésről és az árakról is. Hazánk egyes városaiban meglehetősen gyakori, hogy hatalmas mennyiségű tökéletesen tiszta vizet engednek a tetőről a lefolyóba, hogy a vezetékek vízét visszavezessék. Ennek a gyakorlatnak nincs értelme, amikor egy kis költséggel és munkával megfoghatja az esővizet egy tartályba későbbi felhasználás céljából. Nem csak arról van szó, hogy megvédje magát a vízköltségek és a vízkorlátozás kilátásaitól, hanem tehet is valamint a fogyó vízkészleteink megóvása érdekében. Kezdje azzal, hogy átgondolja az ingatlan összes kemény felületét – a vízzel árasztott felületeket, például a házat, a garázst és a tetőt. Ha kitalálja ezeknek a felületeknek a hozzávetőleges területét, akkor kiszámíthatja, hogy mennyi vizet tudna összegyűjteni. Tegyük fel, hogy a ház és a garázs teteje összesen 250 négyzetméter.

Tegyük fel azt is, hogy olyan területen él, ahol évente átlagosan 600 mm csapadék esik. Ha megszorozza ezt a két számot (250 x 600), akkor megkapja a tetőre jutó összes liter vizet, ez esetben 150.000 liter. Szorozzuk ezt 0,85-tel a fröccsenés és a párolgás miatti veszteség elszámolásához, és megvan az a mennyiség, amelyet reálisan tárolhatunk, ebben az esetben 127.500 liter. Amennyiben többet tudna meg a tartályokról és rendelne nézzen be a sunikft.hu weboldalra, ahol rendelhet is mindössze néhány kattintással és megtalálhatja elérhetőségeinket arra az esetre, ha kérdései lennének.