Kínos, de itt van néhány hasznos tipp az eljegyzés lemondására

Felbontott már valaha eljegyzést vagy volt már valaha bármilyen komoly szakítása? Ez a legjobb emberekkel is megtörténik, és néha egyáltalán nem tud tenni ellene. A reakcióit azonban utólag irányíthatja, és a lehető legjobban jöhet ki egy komoly szakításból vagy az eljegyzés felbontásából ha tiszteletteljesen viselkedik.

A szakítások senki számára nem szórakoztatóak – akár ön az, akivel szakítanak, akár nem. Valószínűleg látta már, hogy az emberek olyan módon reagálnak, ami zavarba ejt mindenkit körülöttük. Ha valaha is megtört eljegyzésen ment keresztül, akkor ismeri azokat a nyomorult érzéseket, amelyek előjönnek, amikor a kapcsolat véget ér. Nemcsak a saját érzelmeivel kell megküzdenie, hanem az életében élő emberek mindegyikével, aki részletekre vágyik. Tovább rontja a helyzetet, hogy valószínűleg kíváncsiskodó kérdéseket tesznek fel, vagy mondanak valamit, amit ilyenkor nem illik. Amikor az emberek, akikkel együtt dolgozik, megtudják a szakítást, előfordulhat, hogy beszélgetés és pletyka témája lesz. Bár nem lehet megállítani az iroda nagy száját, udvariasan elmondhatja az embereknek, hogy igen, felbontottad az eljegyzést, de inkább ne beszéljen senki róla. Jó ötlet egy tervet kidolgozni arra vonatkozóan, hogyan válaszoljunk a kérdésekre, amint felszáradnak a könnyek.

Először is emlékeznie kell arra, hogy nem minden eljegyzés végződik házassággal. Az eljegyzési időszak jó alkalom arra, hogy megtanulja, hogyan reagál leendő partnere stresszes helyzetekben, és a szakítás ezt exponenciálisan megsokszorozza. Nincsenek egyszerű válaszok vagy mindenki számára megfelelő megoldás. Vannak azonban olyan általános szabályok és iránymutatások, amelyek a lehető legfájdalommentesebbé tehetik ezt a szörnyű időszakot. Még ha soha többé nem is látja a másikat, mindig jó ötlet tisztességesen és őszintén tartani a dolgokat.