Kis állatok elvarázsolt erdője

Minden kislány álma egy babaház, melyben kedvére játszhat, babázhat a kis figurákkal. A kislányokra jellemző, hogy olyan szituációkat játszanak el, melyekkel a valós világban is találkoznak.

Sylvanian Families játékok egy varázslatos képzeletbeli erdőbe repítenek bennünket. A Sylvanian világ csupa nyugalom, meghittség, béke. Ezek a játékok számtalan módon fejleszthetik a gyermekek kreativitását és képzelőerőjüket. Mint minden a valós életben, itt is megtalálható a család minden tagja a picitől egészen a nagyokig. Több féle családdal is megismerkedhetünk a képzeletbeli erdőbe csöppenve, ahol csupa kis vörös tetös házat találunk, melyeket a nyuszi család, mókus család, sündisznó családot, városi egér család és a csíkos cica család lakja. Minden kislány álma egy ilyen mesebeli kis ház, amely az este beköszöntével a pici lámpák által hangulatos világítást kölcsönözz. A Póny játék webáruház oldalán beszerezhetjük a több féle vörös tetös házikót. A házikó, a berendezések és a figurák mind külön kaphatóak. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a gyermekünk ténylegesen játszón, akkor a Sylvanian Familes játékok tökéletes választásnak bizonyulnak.

A webáruházban több számos fajtáját megtaláljuk a kis kiegészítőknek, és a kis figurák által nyújtott élethelyzetek bemutatását. Kaphatunk pl. BBQ szettet, Nyuszi hugi íróasztal szettet, fürdőszoba szettet vagy esetleg éppen az egész Sündisznó családot. A mi célunk, hogy minden gyermek arcán mosolyt lássunk. Amennyiben Ön is szeretne mosolyt látnia a kislánya arcán, akkor kattintson a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára. A megrendelt termékeket akár már másnap kézhez kaphatjuk. További információ érdekében forduljon az ügyfélszolgálatukat a +36 70 64 96 396 telefonszámon.