Kiváló festett csavarok

Ha építőipari kivitelezőként többszöri alkalommal ráfutott minőségtelen csavarokra, melyek még késve is érkeztek és nem tudták ebből kifolyólag tartani a megbeszélt határidőket, akkor itt az ideje váltani.

Csavar fontos eleme lehet egy tetőszerkezetnek, vagy különböző burkolatok rögzítésénél. Amennyiben minőséges és speciálisan kemény csavarokat szeretne alkalmazni, melyek RAL színekben rendelhetők, akkor kattintson a www.csavarholding.hu weboldalára. Az általunk forgalmazott csavarok különleges festésnek és köszönhetően, sokkal időtállóbak, és még 10 év múlva is ugyanabban a ragyogó színekben pompáznak, melyekben megvásárolták őket. A csavarok UV védett festékkel kezeltek, ezért az idő múlásával sem pattog le róluk a szín. Számtalan szín közül válogathatnak, melyek szinte láthatatlanná teszik a csavarokat, ugyanis teljesen beilleszkednek a környezetükbe. Minden egyes megrendelt csavarra teljes körű garanciát vállalunk.

A megrendelt termékeket rövid időn belül leszállítjuk, általában biztonságos futárszolgálattal kézbesítjük, ám abban az esetben, ha nagyon szoros a leszállítási idő, mi magunk szállítjuk ki a megrendelőnek. Amennyiben minket választ garantáljuk, hogy nem lesz többet olyan problémája, hogy nem érkezik meg a megrendelt termék időre, vagy rossz méretett küldenek, illetve ez mellett még silány minőségűt. A rossz minőségű alapanyag nagyban befolyásolja a munka menetét, nagyon bosszantó tud lenni, ha egy rossz kiszállítás miatt csúszik a megbeszélt határidő. Ha el szeretné kerülni az ilyen jellegű atrocitásokat, akkor nézzen be hozzánk, a weboldalunkon további információkat is megtudhat. Amennyiben felkeltettük érdeklődést hívja a +36 30 633 1149 telefonszámot, illetve írjon az info@csavarholding.hu e-mail címre.