Kollagén por – az egészséges ízületek és haj csodaszere

A kollagén az egyik legelterjedtebb fehérje. Porc, csont és szövetek építésében nagyon nagy szerepet játszik. Mára azonban egyre több kutatás támasztja alá, hogy a haj, a bőr és a körmök növekedésére, egészségére is jótékony hatással van.

A kollagén por olyan étrend kiegészítő, mely hozzájárul a szervezet megfelelő kollagén ellátásához. Ugyanis a szervezet képes ezt előállítani, de az idő előrehaladtával a termelés lassul, a mennyiség csökken, és az ízületek igényelnék az utánpótlást. Kollagént az étkezés során is be lehet juttatni, például sok hal, marha, zöldségek és persze a kollagén por fogyasztásával. A fashionforyou.hu weboldalon található kollagén porok különböző ízesítésben és kiszerelésben kaphatók. Különlegességük nem csak a porcokra, körmökre, ízületekre gyakorolt jótékony hatásukban rejlik, hanem a bennük rejlő plusz vitaminokban is.

A C-vitamin növeli a kollagén por hatását, hozzájárul a termeléshez, míg a hialuronsav a bőr hidratálásában és feszesítésében játszik szerepet. A kollagén por elkészítése és fogyasztása könnyen beépíthető a napi rutinba. Mindössze az ajánlott elkészítési mód szerint kell a kollagén port vízzel felrázni, majd elfogyasztani. A termékleírásban is olvasható, hogy nem javasolt eltérni a fogyasztási, készítési javallattól. A fashionforyou.hu weboldalról megrendelve hamar kiszállításra kerülhet a kiválasztott termék. Ráadásul az oldal üzemeltetői számos akcióval is kedveznek a náluk vásárlóknak. A kollagén por a lehető legegyszerűbb étrend kiegészítő, mely bizonyítottan jótékony hatással van minden korosztály ízületi és porc problémáira, s emellett szebbé, vitálisabbá teszi a bőrt, a körmöket és a hajat is. Szerezzék be mielőbb a legkedveltebb ízesítésű kollagén port és ragyogjanak a nyáron, élvezzék a fájdalommentes mozgást!