Komplett futómű beállítás akciós árakon!

A Kovács Autó Bosch Car Szervizben kishaszongépjárművek és személyautók futómű javítását és beállítását egyaránt vállalják a szakemberek. Mindehhez professzionális, korszerű gépeket használnak. Az már csak hab a tortán, hogy mindezt kiváló árakon!

Komplett futómű beállítás esetén azt javasoljuk, hogy válassza a szegedi Bosch Car Szervizt! A futómű méréséhez, illetve beállításához, ma már elengedhetetlenek a legújabb technikájú, korszerű műszerek. A szegedi Bosch Car Szervizben az iparág legmodernebb eszközeit alkalmazzák a szakemberek a precíz munkavégzéshez. Például a Hunter Elite és a Hunter Quick Check berendezéseket. Ha szeretné várakozás nélkül szervizbe vinni a gépjárművet, akkor azt javasoljuk, hogy egyeztessen előre időpontot, így elkerülhető a várakozás és az előzetes futómű diagnosztikát körülbelül negyed óra alatt elvégzik a szakemberek. A kapott eredményektől függően, akár egy óra alatt a komplett futóműbeállítással is elkészülnek a szakemberek. Ezalatt Ön el tudja intézni függőben lévő ügyet vagy megihat egy finom kávét az ügyfélváróban!

Természetesen a gyorsaság azt is jelenti, hogy nem szükséges napokat várnia az autóra. Tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbb gépjármű tulajdonos számára problémát jelent, hogy az autót napokig mellőzze. Mivel ezt a szakemberek is tudják, így fontos számukra a precizitás mellett a gyorsaság is! A munka elvégeztével a szakemberek autójára szabott karbantartási javaslatot adnak, valamint ütemtervet is készítenek, ami a jövőben nagy segítségére lehet. Kérés esetén a szakemberek fényképekkel dokumentálják a szerviztörténetet, ami szintén igazán hasznos lehet a jövőben. Ha szeretne bővebb információkat megtudni és elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra!