Kuba, a tengerparton túl

Kuba nem csupán a meseszép tengerpartokból áll, ugyanis ennél sokkal több, izgalmasabb, érdekesebb hely. Ha szeretne egy kultúrában gazdag, felejthetetlen utazáson részt venni, akkor mindenképp válassza Kubát! Ha nem szeretné egymaga megszervezni az utazást, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az Invia utazási irodát!

Kuba felfedezésekor Kolumbusz Kristóf állítólag azt mondta, hogy megtalálta az Édenkertet. Nem csoda, hiszen Kuba valóban csodálatos ország. Az itteni tengerpartok gyönyörűek, ugyanakkor nem csupán a tengerparton érdemes heverészni, hiszen Kuba ennél jóval több, sokkal izgalmasabb ország, hogy csak a lábát lógassa a vízbe. A tengerparti luxus szállodákon túlmenően Kuba meglehetősen szegény országnak számít. A városokban sok a romos épület, ugyanakkor van a helynek egyfajta izgalmas, tipikusan kubai hangulata. A szegénység ellenére a kubai emberek igazán pozitív életszemlélettel rendelkeznek, nagyon barátságosak és vidámak. Annak ellenére, hogy egy igazán szegény országról van szó, bizonyos termékek igazán drágák, így érdemes inkább itthonról vinni, semmint ott drága pénzért megvásárolni. A különféle higiéniai és szépségápolási eszközök, strandtörölköző mind olyan eszközök, amiket jobb itthonról vinni.

Kubában nem csak a tengerpart gyönyörű, hanem egyéb csodaszép helyek is vannak, amiket érdemes megtekinteni. A komfortzónát és az előítéleteket viszont jobb itthon hagyni és nyitottan állni az országhoz és az ott élő emberekhez. Ha kellőképp nyitott, akkor életre szóló élményeket szerezhet Kubában, illetve megismerheti az ország valódi arcát! Kubába nem csupán egyéni szervezés által juthat el, hanem akár utazási iroda segítségével is. Ha minden álma, hogy eljusson Kubába, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra!