Lakásfelújítás – kulcsra kész lakás

Amennyiben unja már az idős lakását, tatarozásra szorul, és olyan vállalkozót keress, kik minden területen helyt állnak, akkor a legjobb helyen jár.

Lakásfelújítás a www.felujitasportal.hu által. Előre egyeztettet időpont és árajánlat készítése után kezdünk a munkálatokhoz, az Ön igényei szerint. Csapatunk teljes felszereltséggel rendelkezik, bármilyen munkálatok elvégzésére. Ha a régi elvetemedett ablakok, ajtók szorulnak cserére, akkor azokat tokostól cseréljük ki fém vagy faszerkezetes ablakokra illetve ajtókra. Régi parkettáját újra rakjuk, csiszoljuk, vízszintbe hozzuk és kifényezzük. Amennyiben nagyon sérült laminált vagy fa utánzatú padlózatra cseréljük. A régi lakásokban általában a fürdőszobák a legproblémásabbak. Ezek újra csempézését, az elavult vezetékek újra húzást és a régi fémkádak cseréjét is elvégezzük. Az egész lakás elavult vezetékeit újra húzzuk. A lakásban való nagyobb tér érdekében sokszor jó megoldásnak bizonyulnak a beépített bútorok.

Amennyiben az Ön lakásában lévő bútorok is cserére szorulnak, mi megtervezzük és elkészítjük az Ön számára ideális, méretre szabott bútorokat. Magas beltérrel rendelkező lakások esetén, fa vagy fém szerkezetű galériák építését is vállaljuk. A galéria azért bizonyul jó választásnak, mivel növeljük a lakás értékét, nől a lakás hasznos négyzetméterének a száma és új tereket nyerhetünk. A fürdőszobák mellett a konyhák szoktak nagyon elhasználódni. Így azt szoktuk alkalmazni, hogy egészen a tégláig lepucoljuk a falakat. A bontást kővetően kicseréljük a csőhálózatot, és ha az új elképzelés szerint át kell szerelni a vizes blokkot, mi azt is megoldjuk. Továbbá fűtésrendszer cseréjét és felújítást is vállaljuk. Amennyiben felkeltettük érdeklődést keressen bennünket a +36 30/343-94-87 telefonszámon, illetve az info@felujitasportal.hu e-mail címen.