Lakatos levente könyvei az interneten is elérhetők!

Lakatos Levente Szigor című könyvében Lizát szinte összetörte a kényszer kapcsolata. Az örökké szűkülő arany ketrecért, megfosztva a boldogság lehetőségétől, nem vágyik másra, mint visszaszerezni szabadságát. Az összeomlás szélén egyensúlyozva egy botrányos éjszaka után úgy dönt, hogy külföldre utazik.

Lakatos Levente könyvei rendelhetőek meg kedvezményes áron a book24.hu weboldalra látogatva, tehát látogasson el bátran ide és mindent megtalál ami csak érdekelheti a könyvekkel és a rendeléssel kapcsolatban. A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyen találja magát a politikai hazugság feneketlen tengerében. A férfi, mint az elvált elnök jobbkeze, számtalan külföldi utazásra hivatalos, ami csak egy dologhoz vezet: bosszút áll az összetört szívén idegen nők ágyában. A házaspár politikai érdekekkel elválasztott útjai egy este keresztezik egymást Görögországban. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat gerjeszt, vagy ezúttal a sors megkegyelmezi őket?

A LoveClub Lakatos Levente egy másik könyve, és ez egy internetes portál, amely elsősorban a szenvedély köré épül. A LoveClub maga a szabadság, a felhasználói álnevek mögé rejtve, új ismerősök, barátok és szerelmek keresésére. A LoveClubon nincsenek tabuk, az érzékiség illeszkedik a nyers szexualitáshoz. Egy virtuális éjszakai klub, ahol az lehet, aki csak lenni akar. Lilinek minden vágya, hogy újságíró legyen, és kitartásának köszönhetően a legnagyobb napilap szerkesztője ajánlatot tesz neki: ha határidőn belül talál egy címlapsztorit, már az iskolai órákban dolgozhat az újságnak. Bővebb leírásért és további információkért nézzen be a book24.hu weboldalra. Weboldalunkra látogatva megtekintheti a teljes készletet és elérhetőségeinket is, ha bármi kérdése lenne.