Legyen egyszerűbb az utazás az utazóágy segítségével!

Utazni, nyaralni nagyszerű dolog, viszont kisgyerekkel némiképp körülményes. A legfontosabb kérdés általában az, hogy a gyerek hol fog aludni, lesz-e számára megfelelő alvóhely. Ha nem akar emiatt aggódni, akkor a legegyszerűbb, ha beszerez egy utazóágyat!

Utazóágy babáknak kiváló alternatíva, ha arról van szó, hogy a baba hol pihenjen. Ma már a legtöbb szálláshely biztosít kiságyat, azonban van, ahol erre nincs lehetőség, illetve, ha több kisgyerekes család száll meg az adott helyen, akkor félő, hogy nem marad kiságy. Ráadásul a babának is jobb, ha egy megszokott kiságyban tud aludni. Az otthoni kiságy szétszerelése, szállítása, majd összeszerelése meglehetősen körülményes, így a legjobb, ha egy utazóágyat vásárol. Az utazóágy legnagyobb előnye, hogy egyszerű összecsukni és szállítani, így a család mindenhová könnyedén magával viheti. AZ utazóágy egyáltalán nem nehéz, mindössze hét-kilenc kiló körüli a súlya, így igazán egyszerű szállítani az autóban. A legtöbb utazóágy gurulós lábakkal is rendelkezik, így a szálláson belül is könnyű megváltoztatni a helyzetét.

Az utazóágy további előnye, hogy állítható a magassága, így a szülő saját és a gyermek kényelmének megfelelően tudja beállítani. A kisebb gyermekek esetében célszerű magasabbra állítani az ágyat, így nem kell annyira mélyre hajolni. A nagyobb gyerekek esetében mélyebbre érdemes állítani az utazóágyat, mivel így az sem jelent problémát, ha a gyerek feláll az ágyban. Az utazóágyak jellemzően rendelkeznek egy lecipzárazható résszel, aminek köszönhetően a szülők közelebb érezhetik magukhoz a gyermeket, ha az utazóágy az ágy mellé van tolva. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el az ekiraly.hu webáruházba, ahol a széleskörű kínálatot is megtekintheti!