Lineáris technika és ehhez kapcsolódó termékek online!

A trapéz- vagy golyósorsóval hajtott lineáris rendszerek közötti felcserélhetőség megkönnyítése érdekében csapatunk trapéz orsók és anyák széles választékát tervezte meg önnek. Bővebben ezekről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Lineáris technika és ehhez kapcsolódó alkatrészek várják a hajtastechnika.hu weboldalra kattintva, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a legjobb lineáris technikát kedvező áron. A trapéz vagy golyóorsókkal a forgó mozgás átalakítása is lehetséges lineárissá (pl. emelőrendszer esetében). Ritka esetekben fordítva is lehetséges, tehát a lineáris mozgás forgó mozgássá alakításához is fel lehet használni a trapézorsókat. Weboldalunkon prémium minőségű, rozsdamentes acél orsók rendelhetőek standard alkalmazásokhoz. Ezek a termékek kiváló szárazon futási tulajdonságokkal rendelkeznek a gyakran használt meghajtásokhoz. Ezek az anyagok hajlamosak beragadásra (kopásodásra). A trapézmenetes orsó kézi és motoros meghajtáshoz nagyon gyakran használt elem.

A trapézcsavar a forgó mozgásokat lineáris mozgásokká továbbítja. A trapézcsavarra jellemző a névadó, egyenlőszárú és trapézmenetes profil az orsón. A trapézmenet oldalszöge 30° lehet. A trapézmenet egyes menetei vastagabb profillal rendelkeznek, mint a háromszögmenetek, amelyek gyakoriak többek között a metrikus vagy Whitworth-meneteknél. A trapézmenet menetemelkedése is lényegesen nagyobb ennél. Amennyiben ezekről a termékekről tudna meg többet, vagy a lineáris technikai alkatrészekről olvasna bővebben, látogasson el bátran a hajtastechnika.hu weboldalra, ahol válogathat a trapézmenetes orsó, golyóorsó, lineáris vezeték, illetve orsóvég csapágy készletünkön. Ha bármi kérdés merülne fel ezen termékek egyikével vagy az árakkal kapcsolatba, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.