Lombházak Noszvajon bérelhetők

Töltsön el párjával egy mesés hétvégét a Noszvajon található lombházak egyikében. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik és el szeretne tölteni néhány napot egy gyönyörű helyen, akkor az új noszvaji lombházak tökéletesen megfelelnek erre a célra. Ezek a lombházak két személy részére lettek tervezve, luxus kivitelben.

Lombházak bérelhetők Noszvajon, Magyarországon először. Tervezésüknél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy egy különleges élményt nyújtsanak a vendégek számára. Emiatt berendezésük, minden igényt kielégít (kétszemélyes jakuzzi, minibár, minikonyha, fürdőszoba, külön wc, nagy képernyős FULL HD TV, nagy sebességű WIFI, terasz, illetve közös használatú panoráma szauna). A vendégek számára igény esetén, kerékpár is rendelkezésre áll. Az itt eltöltött napokban, reggelivel kedveskednek a vendégeknek, amit a ház hídján levő Breakfast box-ban találnak. A házak gyönyörű környezetben találhatók, és a kilátás páratlan.

A lombházak körüli tavak partján egy kellemes sétára van lehetőség, miközben felfedezhetjük a közelben levő De la Motte kastélyt, a barlanglakásokat. A kirándulás még izgalmasabb, ha néhány programban is részt veszünk. Noszvajon lehetőségünk van arra, hogy erdei jepp-es vadlesre menjünk a helyi fővadásszal, túrázzunk az erdőben, vagy lovagoljunk egyet a faluban. Egy kellemesen kimerítő nap után pedig elmehetünk vacsorázni párunkkal egy helyi étterembe, ahol az ételek és a kiszolgálás egyaránt kiváló. Tegyük változatossá a szürke hétköznapokat, azzal, hogy eltöltünk néhány napot egy meghitt, csodálatos helyen, ahol a luxus és a természet egybeolvad, és ezzel egy sajátos élményt nyújt. Látogasson el a www.treehouses.hu honlapra és tudjon meg még többet a noszvaji lombházakról. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +3620618900-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az info@treehouses.hu e-mail címre.