Lorus órák – a klasszikus stílust képviselők számára

A többnyire klasszikus vonalakat követő Lorus órák 1982-ben vonultak be az európai piacra, s azóta is töretlen jelennek meg minden évben a szebbnél szebb modellek.

A Lorus órák minden tekintetben a világszerte jól ismert Seiko óracsoporthoz tartoznak. A japán kvarc szerkezettel ellátott karórák megbízható társul szolgálnak minden tulajdonosnak. Kivitelezésük igen változatos, megjelenésükben mégis rejlik valami egyszerű és klasszikus vonal, mely annyira szemrevalóvá teszi őket. A Lorus órák szíjai valódi bőrből és nemesacélból készülnek, így mindenki kedvére választhatja ki a hozzá leginkább passzoló modellt. Vízállóságuk modellenként eltérhet, az orauzlet.hu oldalon kapható a cseppállótól egészen a 200 m-ig kalibrált darabig.

A Lorus órák kiemelkedő minősége és barátságos árszabása teszi oly közkedveltté ezt a márkát. Az elegáns ezüst és rosegold színek különleges ékszerré varázsolják ezeket a karórákat férfiak és nők csuklóján egyaránt. A különböző színű számlapok pedig szintén egyedivé tesznek minden darabot. A komoly technológiai kivitelezés – mely évről évre megújulást mutat -, teszi igazán megbízhatóvá és minőségivé a Lorus órákat. Az orauzlet.hu weboldalon található modellek akár kedvezményes áron is megvásárolhatók, érdemes körbenézni az oldalon. A Lorus órák részletes leírásában megtalálható a garancia időtartama, továbbá a szerkezet típusa és a különböző extra funkciók részletezése. Ezek alapján már sokkal egyszerűbb meghozni a döntést és kiválasztani a legmegfelelőbb típust. A weboldalon az is látható, hogy a megvásárolni kívánt modell külső raktárban vagy készleten található-e, valamint, hogy mennyi idő a szállítás. Kérdés esetén személyesen, telefonon vagy emailben is felvehetik a kapcsolatot az érdeklődők az Óraüzlet kollégáival.