Masszázságy – hordozható kényelem és relaxáció

A munkával teli mindennapok után sokszor már nincs kedvünk otthonról kimozdulni és elmenni egy kellemes, pihentető masszázsra. Ám ma már erre is van megoldás. Minden masszőr alapvető kelléke, a masszázságy. Amennyiben a szolgáltatást háznál végezzük, akkor egy összecsukható masszázságyra lesz szükségünk.

Masszázságy típusai között fellelhetjük az összecsukható 2 és 3 zónás modelleket is. A 2 zónás ágyak abban különböznek a 3 zónásoktól, hogy azok két részre osztottak, így nem emelhetőek és dönthetőek. A 3 zónás ágyak viszont rendelkeznek ezzel a plusz funkcióval, és akár 8 fokozatban is állíthatóak.  Ezeket az ágyakat erre fejlesztették ki. Egyszerűen használhatóak, könnyen hordozhatóak, hiszen aluminimum vázasak így a súlyúk 13-20 kg között mozog, amely modelltől függően változhat. Ezek az ágyak attól függetlenül, hogy könnyű szerkezetűek a terhelhetőségük eléri a 250 kg-ot. Ugyanolyan kényelmet biztosítanak, mint azok a típusok, melyek nem összecsukhatóak. A hordozható masszázságyak kivitelezése és a felszereltsége semmiben sem tér el a többi típustól. A méretei 70 cm széles és 192 cm hosszú. Ezeken az arányokon növelhetünk a plusz kartámasszal 95 cm-re és az extra fejtámasszal pedig 225 cm-re.

A www.masszazsoutlet.hu weboldalon megtekintheti a teljes kínálatunkat. Az masszázságyak sokasága mellett megtalálja kínálatunkban a hengerpárnákat, melyek színben passzolnak a kiválasztott ágyakhoz. Továbbá beszerezheti nálunk a higiénia kellékeket is, mint pl. lepedők, tisztítószerek. De ne feledkezzünk meg az illóolajokról vagy a masszázskrémekről sem, melyek több kiszerelésben is beszerezhetőek a webáruházunkban. Bővebb információt az ügyfélszolgálatunkon kaphat a +36 30/ 386-63-34 telefonszámon, vagy az info@masszazsoutlet.hu e-mail címen.