Meddőség kezelése Aviva tornával

A meddőséggel nehezen tudják felvenni a harcot a nők, mivel ez a probléma leginkább lelkileg viseli meg az embert. Általában minden meddőséggel küzdő nőnél eljön az a pont, amikor hagyományos kezeléseket nem látja hatásosnak, ezért vágyik arra, hogy az alternatív gyógymódokat kipróbálhassa.

A felmérések szerint a meddőség kezelhető arwen torna, méhgyógyítás, theta healing, talpreflexológia, homeopátiás kezelések, kineziológia, jóga a várandósságért, hőkamerás állapotfelmérés, biorezonanciás vizsgálat, természetgyógyászat, akupunktúra által. Azonban a leghatásosabb módszernek az Aviva torna tűnik, mivel általa a női ciklus állapota javítható, de alkalmazható pajzsmirigy betegség, petevezeték letapadás, valamint mióma esetén is. Ahhoz, hogy a torna gyakorlatok hatásosak legyenek részt kell venni egy négy órás ,,betanító órán’’. A feladatok egyáltalán nem tűnnek nehéznek, de a vélemények szerint el lehet fáradni az Aviva tornában.

Az Aviva torna elkezdése előtt ismernie kell néhány fontos szabályt, mivel a gyakorlatokat ésszerűen és oda figyelve kell végezni. Menstruáció során tilos torna gyakorlatokat végezni, és figyelni kell arra, hogy a feladatok a megfelelő sorrendbe végezze. A szakemberek szerint hetente két- három alkalommal alkalmazható az Aviva torna, és jótékony hatását úgy fejti ki, ha a gyakorlatok után meleg pokrócot teker a hasára. Ha teheti, akkor 24-36 óráig ne fürödjön a torna után, mert kizárólag így őrizheti meg a szervezetében felszabaduló belső energiákat. A meddőséggel küzdő nők szerint az Aviva tornának köszönhetően már három hónap elteltével látható volt a javulás. Legyen türelmes és kitartó, ha az Aviva tornát választotta, mert így garantált lesz, hogy eléri a célját.