Megbízható homlokzat állvány jó áron!

A homlokzat állványok védik az épület projektjét, és biztosítják a hatékony megrendelések feldolgozását, valamint az alkalmazottak és a berendezések jobb kihasználását, bármilyen időjárási körülmények között is. Bővebben az állványokról weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Homlokzat állvány online rendelhető a peri.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és rendeljen még ma, hogy építkezésének a legprofibb homlokzatot tudja biztosítani. A homlokzat állvány fő alkotóelemei a panel, az indítótalp, az állítótengely, a vízszintes és keresztkötések, a járóplatform, az állványon belüli létra, a sorompó és a falcsatlakozó alkatrészek. A rendszer általános elve, hogy minden emeleten 50 és 100 cm-en vízszintes kapcsolat van, és kétsoros járólappal, az emeletek közötti átjárást létraplatformok biztosítják. Az alsó beállító tengelyek a talaj kiegyensúlyozására szolgálnak. A biztonságos állványrendszer elősegíti a dolgozók maximális biztonságát a magas épületek külső homlokzati munkái során. Az alsó beállító tengelyek a kiegyensúlyozott állványrendszer felépítésére szolgálnak. Az állvány felszerelése az állványpanel és acéllemez megfelelő összeszerelésével történik. Az állványrendszert összekötő berendezéssel rögzítik a beépítendő épület homlokzatához.

Az állványrendszert összekötő berendezéssel rögzítik a beépítendő épület homlokzatához. Az állványrendszert automata gázos fémívhegesztő gépjeinkkel gyártjuk üzemünkben és a gyártást 2 rétegű gyorsfestékkel zárjuk. Sokféle állvány létezik, mindegyiknek sajátos funkciója van. A homlokzati állványzatot, ahogy a neve is sugallja, homlokzati munkákra (festés, restaurálás, szigetelés) vagy tetőfedésre tervezték. További részletekért és állvány rendelésért nem kell messzire mennie, keresse fel a peri.hu weboldalt és megtekintheti a teljes kínálatot a legjobb állványokkal.