Méhpempő vásárlása a legjobb áron

A méhpempő-kiegészítés a cukorbetegeknek is segíthet a súlyuk kezelésében. Egy tanulmányban a méhpempő 1 g/nap-pótlása 25 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő nőnek segített két hónap alatt átlagsúlyának 1 lb fölötti csökkentésében.

A méhpempő kiegészítők csökkentették a napi kalória- és szénhidrátfogyasztást a vizsgálatban részt vevők számára. Abban az esetben, ha még nem hallotta volna, a méhek zümmögnek. De eltekintve attól a ténytől, hogy beporzási folyamatuk épen tartja a természetes élet körét azáltal, hogy segít megtermékenyíteni a más élőlények és növények által elfogyasztott ételeket, ezek a repülő rovarok olyan anyagokat is termelnek, amelyek széles körben előnyösek az emberi egészségre. Méhpempő kedvezményes áron a bodomeheszte.hu weboldalon érhető el tehát érdemes benézni hozzánk. Van méz, amely tele van antioxidánsokkal. A méhpempő tehát egy méhek által kiválasztott isteni tejszerű anyag, amely fehérjékből, lipidekből, vitaminokból, enzimekből és ásványi anyagokból áll. Az emberek számára a méhpempő természetes kiegészítő, amely antibakteriális, antioxidáns és gyulladáscsökkentő előnyök széles skáláját kínálhatja. Azok számára, akik szeretnének méhpempőt adni étrendjükhöz vagy szépségápolási rutinjukhoz, itt mindent meg kell tudniuk a kiegészítésről. Bár további kutatásokra van szükség a témában (és különösen az emberekben), a meglévő tanulmányok azt találták, hogy a méhpempő számos egészségügyi előnyhöz vezet. A méhpempő nem az, amire eredetileg gondol. A méhpempő a legtisztább formájában egy fehérjébe csomagolt anyag, amely a dolgozó méhek mirigyéből távozik (más szóval az anyatej méhváltozata). Valamennyi méhlárvát méhpempővel etetnek életük első napjaiban. De az anyaméhhé váló lárvákat méhpempőben fürdik, hogy lényegesebb, királynő alakú sejteket hozzanak létre, amelyek aztán a jövőbeni méhcsaládok uralmába kerülnek. Az anyaméhek egész életükben méhpempőt esznek.

Méhpempő
Méhpempő

A méhpempő általában körülbelül 60-70% vizet, 12-15% fehérjét, 10-16% cukrot, 3-6% zsírt és 2-3% vitamint tartalmaz, sókat és aminosavakat is. Ne keverje össze a méh pollennel, a méhviasszal, a méhméreggel vagy a propolissal, bár ezeket mind a méhek is előállíthatják, nem ugyanazok, mint a méhpempő. A kínai orvoslásban „császárok ételeinek” nevezik, míg az indiai maharadzsák már régóta értékelik, hogy ez a kulcs a fiatalos energia fenntartásához. Egyiptomban a fáraók kapták, hogy elősegítsék a hosszú élettartamot, míg Erzsébet királynő úgy gondolja, hogy rendszeresen használja a fáradtság megelőzésére. Ha azt mondanánk, hogy tényleg különleges, kincs ez az árucikk, akkor az sem lenne elég kifejezés rá. Ehetnek emberek méhpempőt? Igen, lehetséges, hogy az emberek méhpempőt fogyasszanak. A friss méhpempő általában gélszerű anyag, vagy fagyasztva szárítható. Por formájában vagy méhpempő-kapszulák formájában is kapható, amelyek szájon át is bevihetők. Hogyan szedjen méhpempőt? A méhpempő sokféle módon bevehető vagy alkalmazható. Amint az imént említettük, fogyaszthatja, gél/paszta formában, vagy akár folyékony formában is ihatja. Méhpempő mézet is kaphat weboldalunkon. Ez a fajta kevésbé feldolgozott méhpempő nem tart olyan sokáig, mint más típusú méhpempő. Hűtőszekrényben általában körülbelül két hétig, a fagyasztóban pedig néhány hónapig tarthat. A méhpempő „nyersebb” változata általában többe kerül, mint a többi variáció. Talál még méhpempő-tablettákat, kapszulákat és kiegészítőket, valamint mindenféle méhpempő nappali krémet, éjszakai krémet, testmosót, szappant, balzsamot, sampont és más szépségápolási és bőrápolási termékeket. Amennyiben többet tudna meg róla keresse fel a bodomeheszet.hu weboldalt.