Melissa & doug játékok rendelése néhány kattintással!

A Melissa & Doug játékgyűjteményében minden kis fantáziadús játék megtalálható. A Melissa & Doug fajátékok simák és könnyen megfoghatók a kis kezek számára. A stílusok széles választékával minden alkalomra tökéletes játékokat rendelhet tőlük!

Melissa & doug játékok rendelhetőek a jatektenger.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be ide bátran és megtekintheti a legaranyosabb játékokat méghozzá olcsón. A Melissa & Doug játékok csecsemőknek és kisgyermekeknek tartalmaznak minőségi játékokat és rejtvényeket, amelyek segítik a kis tanulókat a kéz-szem koordinációban és a finom motoros készségekben. A fából készült kirakós darabok tökéletesek az első rejtvényfejtők számára, élénk és barátságos karakterek teszik még vonzóbbá őket. A zenei játékok elősegíthetik a ritmusérzéket, és bemutathatják az ok -okozati összefüggéseket, a Melissa & Doug fából készült játékeszközei pedig könnyen csörögnek a kis kezekben. Élvezze a fantáziát kiváltó otthoni szerepjátékot főzőedényes játékokkal, edénykészletekkel és más izgalmas gyerekeknek szánt háztartási eszközökkel a Melissa & Doug-tól. Ebben a fényes kollekcióban mindenki talál valamit. Készüljön fel a verseny napjára a Melissa & Doug mágneses autórakodójával.

Akár vadonatúj autókat szállít, akár járműveit a versenypályára szállítja, ez a kiváló minőségű fa készlet tökéletes ajándék a kis sofőröknek. Tegyen fel minden élénk színű autót a pótkocsira, majd a mágneses kar segítségével mozgassa őket, amikor készen áll a cselekvésre. A készlet 1 teherautót és 4 versenyautót tartalmaz. Játék közben fejlesztheti képzeletét és szerepjátékkészségét, valamint a kéz-szem koordinációt. Utazzon el egy vidám városba ezzel a csodálatos Vehicles Sound Puzzle játékkal a Melissa & Doug-tól. Indítsa be motorjait, és készüljön fel órákon át tartó szórakozásra ezzel az interaktív puzzle-el. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne keresse bátran a jatektenger.hu-t.