Mennyezeti lámpa prémium minőségben

A mennyezeti LED-lámpáknak nem okoz gondot a gyakori ki- és bekapcsolás, ami azt jelenti, hogy nincs hatással a LED-ek élettartamára, ha gyakran be- és kikapcsolják őket. A LED mennyezeti lámpák nulla UV-kibocsátást biztosítanak. Ez teszi őket a legkörnyezetbarátabb lámpákká a bolygón. Ráadásul ma már igazán esztétikus mennyezeti lámpákat lehet kapni.

Mennyezeti lámpa prémium minőségben vár minden kedves vásárlót az egloshop.hu weboldalra látogatva! Ha ön is megtekintené a teljes mennyezeti lámpa kínálatot az árakkal együtt, akkor mindenképp érdemes ide ellátogatni! A mennyezeti lámpa különféle formákban és színekben kapható. Ezek a lámpák zavartalanabbak, mint a hagyományos lámpák, mivel többnyire a mennyezetben vannak, nem a mennyezeten kívül. Ezek a lámpák nem bocsátanak ki káros sugárzást, amely hatással lehet a bőrre és az egészségre. A LED mennyezeti lámpák 75-90%-kal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos lámpák, és sok anyagi segítséget nyújtanak a felhasználónak. A LED-es mennyezeti lámpák élettartama több mint 25-ször hosszabb, mint a hagyományos mennyezeti lámpáké.

A LED-es mennyezeti lámpák működtetéséhez nagyon alacsony feszültség szükséges, így alkalmasak feszültségingadozási helyekre vagy kültéri használatra. A mennyezeti LED-lámpák a korrelált színhőmérséklet (CCT) széles választékában állnak rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy a felhasználó igénye szerint vásárolhat sárgától a hideg színig. A LED-es mennyezeti lámpák fényeloszlása ​​az összes vizsgált területen egyenletes, míg a hagyományos lámpák gyengébbek a fényeloszlás szegmensében. A LED panel becsült élettartama 6000 órától 50.000 óráig terjed, míg egy hagyományos izzó becsült élettartama alig 1500 óra! Igen, óriási különbség van, és ezt figyelembe kell venni! További részletekért nézzen be az egloshop.hu weboldalra!