Mi mindent találnak a vízvezeték szerelők az eldugult csövekben?

A Redditen egy külön fórum áll rendelkezésre a vízvezetékszerelők számára, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat. Olykor megdöbbentő dolgokat lehet olvasni, hiszen gyakran nem csak toalettpapír és széklet okozza a dugulást.

A vízvezetékszerelők az eldugult csövekben talált megdöbbentő történeteiről bővebb információkat itt talál! A lefolyócsövek és szennyvízelvezetők előbb vagy utóbb biztosan eldugulnak, de inkább előbb, abban az esetben, ha nem megfelelő dolgok kerülnek bele. Nem csak a mindennapos használat terheli meg a lefolyót, hanem a belekerülő zsíros és olajos folyadékok is, melyek megtapadnak a lefolyó falán, megdermednek és megfogják az étel maradékokat. Ez a folyamat drasztikusan meggyorsítható abban az esetben, ha olyan dolgokat is megpróbálunk eltüntetni a lefolyón keresztül, aminek nem ott lenne a helye. A Redditen a szakemberek megdöbbentő dolgokról számolnak be, melyeket munkájuk során tapasztaltak. Az őrölt kávén, összetépett pelenkán, marhahúson, játékokon, ételmaradékon kívül akadnak igazán kellemetlen, sőt megdöbbentő dolgok is.

Volt olyan szakember, aki kismacskát halászott ki a csövekből, míg más egy alomnyi döglött patkányt. Talán a legelképesztőbb az volt, amit egy temetkezési vállalkozás telephelyén talált egy szakember. A több típusú szolgáltatást nyújtó cég úgy akart spórolni, hogy a halottakon elvégzett műtéti beavatkozásból származó, úgy mondd maradékokat, például anatómiai alkotóelemeket és vért nem elszállíttatták, hanem a lefolyón keresztül igyekeztek eltüntetni. A dugulás természetesen elkerülhetetlen volt, így a turpiságra hamar fény derült. Tehát a lefolyóba önteni a nem odavaló dolgokat egyáltalán nem okos dolog és előbb-utóbb biztosan meg lesz a kellemetlen böjtje!