Miben segít a hüvelytabletta?

Az intim területeken jelentkező problémák rendkívül kellemetlenek tudnak lenni és a mindennapi tevékenységeket is befolyásolják, például kihatással vannak a párkapcsolatra és a nemi életre. A hüvelytabletta a hüvelyifertőzés ellen kiváló gyógyír. Az alábbiakban ajánlunk is egyet!

Hüvelytabletta alkalmazásával hamar megszabadulhat a hüvelyi fertőzéstől és annak kellemetlen tüneteitől. A nők nagy része élete során találkozik a problémával, sőt sokan visszatérő problémaként számolnak be róla. Ennek oka, hogy hüvelyi fertőzések esetén felborul a normál hüvely flóra egyensúlya, így a kórokozók elszaporodásával a probléma visszatérhet. A hüvelyflóra egyensúlyának felborulásának hátterében számos ok állhat, például a túl hosszú időn keresztül benn hagyott tampon, az intim terület szappanos tisztítása, az antibiotikumhasználat, a méhen belül felhelyezett eszközök, vagy a fogamzásgátló tabletták alkalmazása. A hüvelyi fertőzést leggyakrabban baktériumok vagy gombák okozzák. Bakteriális vaginózást jellemzően a Gardnerella vaginalis, míg gombást fertőzést általában a Candida albicans okoz.

A hüvelyi fertőzés nagyon kellemetlen tünetekkel jár, például kellemetlen szaggal, égő, viszkető érzéssel, valamint abnormális hüvelyi folyással. Ez lehet szürke, sárga vagy sima folyás, ám abnormális mennyiségben. Jellemző, hogy a spermával való érintkezést követően még kellemetlenebbé válik a szag. A problémára megoldást jelent a Beliema Effect Plus, mely egy kemény tabletta, amit hüvelyi fertőzés esetén a hüvelybe kell mélyen felhelyezni. Ennek eredményeként a fertőzés és a kellemetlen panaszok hamar eltűnnek. Bővebb információkért látogasson el a wavita.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhat, továbbá a Beliema Effect Plust is megrendelheti!