Miért előnyös a lift távfelügyelet?

A legtöbben nap mint nap akár többször is használunk liftet. Ha pedig nem csupán a lakótömbünkön belül közlekedünk lifttel, hanem akár a munkahelyünkön is, jól tudjuk, hogy mindig benne van az emberben a félelem, hogy leáll vele a lift, és ő bennragad. Ha pedig valaki nem bírja a bezártság érzését, még inkább aggódhat emiatt.

A lift távfelügyelet azonban egy optimális megoldást kínál erre a problémára. Amennyiben ugyanis Ön elakadna a lifttel, lehetősége van felvenni a központtal a kapcsolatot. A gyakorlott diszpécser értesíti a járőrszolgálatot, akik azonnal kiérkeznek a helyszínre, és megkezdik a megfelelő intézkedéseket.

Amennyiben a lift távfelügyelet szolgáltatást igényeljük, a probléma esetén, azaz ha elakad a lift, akkor a járőrök a mentéshez szükséges felszerelést is hozzák. Minden járőr speciálisan képzett, így nagyon jól tudják, hogy hogyan kell eljárni ilyen esetekben. Ennek köszönhetően Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy nem képzett személyek mentik ki, és emiatt baja esik majd.

A lift távfelügyelet magában foglalja a felvonó berendezésekben elhelyezett riasztó rendszert, a segélyhívó készülékek által továbbított jelzések feldolgozását, melyet a diszpécser végez el, illetve beletartoznak még a diszpécserek általi intézkedések is. A segélyhívó készülék minden előírt szabványnak teljes egészében megfelel.

Amennyiben úgy érzi, hogy sokkal nagyobb biztonsággal használná a mindennapok során a liftet akkor, ha annak lenne lift távfelügyeleti szolgáltatása, forduljon bátran a legjobbakhoz ezen a területen, azaz az Elektronika Vonala Vagyonvédelem céghez. Munkatársaink már többéves tapasztalattal rendelkeznek így igazán megbízhatóak, és jó munkát is végeznek. A lift távfelügyelet témájában pedig bővebben is olvashat a lineelectronic.hu-n.