Miért érdemes a GyógyVarázs Süngomba kivonatot használni?

Manapság egyre többen keresnek olyan hasznos étrendkiegészítőket, amelyek támogatják az immunrendszert és hozzájárulnak a szervezet egészségéhez. A GyógyVarázs Süngomba kivonat egy olyan étrendkiegészítő, mely a kiváló közönséges süngombát tartalmazza, méghozzá természetes kivonat formájában!

Süngomba egy nagyszerű növény, melynek jótékony hatásaival a keleti orvoslásban már több száz éve tisztában vannak. A süngomba hazánkban is megtalálható, azonban csak ritkán. Éppen ezért egy védett gyógygombáról van szó, amely az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A süngomba hazánkban késő ősszel nő a fák törzsén. A süngombát nagyon sokan kedvelik értékes összetevői miatt, valamint a vegetáriánusok előszeretettel fogyasztják hús helyett. 2018-ban még az Év Gombája címet is elnyerte hazánkban. A keleti kultúrában olyannyira nagyra tartják a süngombát, hogy a kínai legendák szerint, aki elfogyasztja ezt a nagyszerű növényt, az megingathatatlan memóriájúvá és acélidegzetűvé válik. A kínai gyógyászatban különösen nagy tiszteletnek örvend a süngomba, így olyan betegségek esetében alkalmazzák, mint a Parkinson-kór, a gyomorhurut, a különféle emésztési problémák, a Chron betegség, az Alzheimer kór vagy a daganatos betegségek.

Hazánkban a GyógyVarázs Süngomba kivonat tartalmaz természetes kivonat formában. Ezt a növényi glicerin hozzáadásával készült, szirup állagú étrendkiegészítőt fogyaszthatja önmagában, de akár más folyadékokba csepegtetve is. A GyógyVarázs Süngomba étrendkiegészítő alkalmazásával nagy mértékben támogathatja immunrendszerét, illetve számos egyéb problémára is megoldást találhat. A GyógyVarázs Süngomba ugyanis segít az emésztési panaszokon, lassítja a bőr öregedését, serkenti az agyműködést és hangulatjavító hatása is van többek közt.