Miért érdemes egyedi vászonképet csináltatni?

A képeknek komoly mondanivalójuk van, különösen, ha egy személyes képről van szó. Manapság a legtöbb otthonban képek lógnak a falakon, felelevenítve megannyi emléket. A csupasz fa sokkal barátságosabbá válik, ha képek vannak kiakasztva, így a vászonképek dekorációnak is tökéletesek.

Egyedi vászonkép készítése által egyrészt tökéletes ajándékot adhatsz ismerőseidnek, másrészt saját otthonod is kidekorálhatod személyes emlékekkel. Több előnye is van a vászonképnek, például csillogásuk nem vakítja el az embert. Természetesen itt az üvegre gondolunk, melyre, ha rásüt az ablakon keresztül a nap, akkor szinte kivakítja az ember szemét. A vászonképek viszont szatén-matt felületüknek köszönhetően nem tükröződnek, aminek köszönhetően akár erőteljesen megvilágított helyiségben vagy napfényes szobában is jól látható a kép. Akárcsak a fotók és a képkeretek, a vászonképek is különféle méretekben kaphatók, így a számodra ideális méretben tudod megálmodni saját vászonképed, melyet az artiq.hu weboldalon tudsz megrendelni. Ráadásul a vászonképe egyáltalán nem drágák, így nem szükséges mélyen a zsebedbe nyúlni, akár dekorációnak szánod saját otthonodba, akár ajándékba szeretnéd adni.

Vászonképet gyakorlatilag bármilyen jó minőségből fotóból lehet készíteni. Csak az a fontos, hogy a kép valóban jó minőségű legyen. Szükség esetén képszerkesztő programokkal tovább javíthatsz a fotón. A vászon további előnye, hogy időtálló, így hosszú idő elteltével is gyönyörködhetsz benne. Ha nem saját képből szeretnél vászonképet, akkor érdemes ellátogatni az artiq.hu weboldalra, ahol meg tudod tekinteni az esztétikus, dekor képeket. Az artiq.hu weboldalon minden fontos információt megtalálsz, amit a vászonképekről tudni érdemes és megrendelheted saját vászonképed!