Miért szükséges az ingyenes műfű minta igénylése, a telepítés előtt?

A műfű telepítését alapos átgondolás előzi meg, amibe beletartozik a tökéletes műfű kiválasztása is. A műfűről már mindenki hallott, s annak előnyeit is ismerhetjük. A műfű a legjobb választás, amikor nincs elegendő időnk a kerttel foglalkozni. A munkával töltött hétköznapok után csak a hétvége az, amikor ráérünk, viszont akkor jobban szeretnénk a családdal lenni és nem a füvet nyírni, locsolni.

A műfű megoldást kínál a rohanó, modernkori problémáinkra. A műfű telepítés tökéletes lehetőség arra, hogy időt és pénzt is felszabadítsunk magunknak. Viszont, nem is olyan könnyű a rengeteg szép műfű közül kiválasztani azt az egy típust, ami majd a kertben, vagy a teraszon szépíti meg életünket.

Milyen műfű típusok vannak, hogy válasszam ki a megfelelőt?

Az első szempont a műfű kinézete. A látvány nagyon meghatározó a kertben is. A szép zöld, hosszú szálú műfű meséssé tudja varázsolni a környezetet. Van azonban nagyon rövid szálú, úgymond padlószőnyeghez hasonlítható műfű, amit teraszokra, erkélyekre gyakran alkalmaznak. Egy játszótéri műfűnek pedig a szép kinézete mellett még vastagnak, sűrűnek is kell lennie, hogy biztonságos legyen. A vendéglátóegységeknél is igen népszerűvé vált a műfű a teraszokon. Nekik pedig az a fontos, hogy könnyen tisztítható lehessen. Egy sportpálya pedig nagy teherbírású műfüvet igényel.

A műfű minta csomag segítség lehet, ha több műfű típus között vacillálunk. Az ingyenes műfű minta igénylés után egy kis csomagban megkapjuk a kért műfűre vonatkozó, tenyérnyi darabokat, így kézbe tudjuk venni őket, hogy megtapasztaljuk a puhaságukat, minőségüket. Az ingyenes műfű minta csomag segítség lehet abban az esetben, amikor webshopból szeretnénk műfű tekercset rendelni, de a leírás és a képek alapján mégsem tudunk biztos döntést hozni. Ez főleg abban az esetben fontos, amikor nagy területről van szó. Egy pici kis játszótér az udvaron is fontos, de egy nagy beruházás már szélesebb figyelmet kíván.

Műfű
Műfű

Egy műfű kivitelezés, ha az alapoktól kell mindent elvégezni, már szakértelmet igényel. A tökéletes, professzionális rétegrend kialakítása az alapja annak, hogy a végeredmény hosszú éveken át tartós és mesés lehessen.

A műfű beruházás kifizetődő. Egy családi ház területén lévő kert esetében is, idővel megtérül a kivitelezés ára. Nincs locsolás

  • Nincs fűnyírás
  • Nincs gyepszellőztetés
  • Nincs gyomirtózás

Helyette van

  • Sok szabadidő
  • Maximális komfort
  • Gyönyörű látványú, gondozásmentes kert.