Minden a Stradivarius ruházati cégről

A Stradivarius egy spanyol ruházati cég, amely meglehetősen gyorsan bővül. A vállalatnak számos üzlete van Spanyolországban, Olaszországban, Oroszországban, Lengyelországban, Portugáliában és Franciaországban. És természetesen több Stradivarius üzlet található Barcelonában is, mivel itt kezdődött a Stradivarius története.

A Stradivarius-t 1994-ben alapította egy család. 1999-ben úgy döntöttek, hogy csatlakoznak az Inditex csoporthoz, és számos új üzletet nyitottak. A Stradivariusnak több mint 900 üzlete van 66 országban. A legtöbb üzlet Európában, főleg Spanyolországban található. A Stradivarius logó a violinkulcsból származik. A Stradivarius egy hegedű, amely ihlette a Stradivarius ruházati márkát. A márka fiatal férfiakat és nőket szeretne meghívni saját dallamuk felfedezésére. Amellett, hogy a fiatal férfiakat és nőket saját stílusuk megtalálására ösztönzik, arra ösztönzik őket, hogy fedezzék fel a Stradivarius márka egyedi stílusait, valamint a Stradivarius mögött meghúzódó dallamokat, energiát és érzelmeket.

A Stradivarius széles ruházati termékeket kínál minden egyedi stílushoz. A márka nagyon jó minőséget kínál kiváló áron. A Stradivarius tisztában van a divatvilág mindennapi változó stílusával, ezért folyamatosan ellenőrzik a legújabb trendeket, és ehhez igazítják új kollekcióikat. Ezzel a Stradivarius tervezőcsapata mindig megpróbálja az aktuális trendeket új és innovatív stílusokká alakítani, amelyek izgatnak és inspirálnak. A Stradivariusnak több üzlete van Barcelonában, amint azt korábban említettük. Három üzletük van a La Rambla és a Plaça de Catalunya közelében, a Passeig de Gràcia-ban, valamint a Maremagnum és Glòries bevásárlóközpontokban. Mindezek az üzletek nagyon szépek és jó helyen vannak, így bármikor, amikor Barcelonában tartózkodik, ugorjon fel e csodálatos üzletek egyikébe.