Minimalista karácsonyi dekorációs ötletek

Ha az ünnepi dekoráció a család és a barátok fogadása, az ajándékok becsomagolása és az ünnepi vidámság terjesztése mellett hatalmas melónak tűnik, érdemes minimalistának lenni. A minimalizmus nem azt jelenti, hogy nincs dekoráció; ez azt jelenti, hogy kevesebb, minőségibb dekoráció jelenik meg.

Ha készen áll arra, hogy csökkentse az ünnepi dekorációt (miközben továbbra is gyönyörű, ünnepi teret hoz létre), merítsen ihletet néhány gyönyörű minimalista dekorációs ötletből, amelyeket egy délután alatt lemásolhat. Ha minimalista karácsonyi környezetet hoz létre, csak a lényeges dolgokra koncentráljon. A megjelenés megnyugtató és hívogató minden extra nélkül, különösen akkor, ha a koszorúkat és fenyőfákat szőtt kosarakba rejtik. Bármilyen sík felület érett arra, hogy füzérrel vagy növényzettel díszítse, így ezt is érdemes kihasználni. Tegyen fel takarmányozott ágakat és fenyőtobozokat a fürdőszoba polcára, vagy fordítsa el a könyvespolcokat, a kandallót, a kredencét és a konzolasztalt, hogy egy kis ünnepi hangulatot adjon ezekkel. Számos módja van az adventi naptár elkészítésének, de a függő naptár ötlete az egyik legegyszerűbb és leginkább testreszabható ötlet, amit láttunk. Saját készítéséhez használjon ruhacsipeszeket, hogy rögzítse a kis húzózsinóros zacskókat a kötött fonaldarabokra, szalagra vagy madzagra. Töltse meg cukorkával, gumicukorral, mágnesekkel, mini dekorációkkal és bármi más aprósággal, ami eszébe jut.

A karácsonyi dekoráció megszórása a ház körül nem kell, hogy elsöprő erejű legyen. Kinek kellenek mini műfák, ha lehet igazit is vágni? Amellett, hogy apró fákat adunk hozzá a dekorhoz, takarmánynövényeket is hozzáadhatunk a dróttal ellátott virágkarikákhoz, és kisebb dugványokat az asztalon lévő vázákhoz. Adjon hozzá virágokat (termesztett vagy boltban vásárolt), hogy javítsa a megjelenést.