Minőségi csempe: teremtsen stílust fürdőszobájában!

Fürdőszoba felújítást tervez, de a szaniterek cseréje helyett inkább csak feldobná valami új színvilággal a helyiséget? A csempék lecserélése remek választásnak bizonyul, hiszen akár egészen új stílust is teremthet egy jól megválasztott fajtával.

Minőségi csempe iránt érdeklődve legtöbbeknek elsőként az árak jutnak eszükbe. Mielőtt azonban azt gondolná, hogy kénytelen lesz mélyen a pénztárcájába nyúlni, érdemes körülnéznie a piaci kínálatban. Nem törvényszerű, hogy a minőségi csempék egyúttal drágák is, bár az kétségtelen hogy a legolcsóbb típusok nem biztos, hogy a legjobb választásnak bizonyulnak. A szakemberek azon az állásponton vannak, hogy célszerű a középkategóriás típusok között keresgélni, és a csempézést szakemberre bízni. Miért fontos ez utóbbi? A csempével történő burkolás gyorsan és magas színvonalon kivitelezhető, ha a megfelelő tapasztalattal rendelkező profi végzi azt el. Lakásfelújítás során legtöbben szeretnénk mihamarabb végezni a teendőkkel, ez viszont saját kezű munkavégzéssel korántsem garantált.

A minőségi csempék egyébként azért is megérik, mert használatukkal biztosan nem fordulhat elő, hogy másfél-két év múlva ismételten a csempézésen kellene gondolkodni. Az időtálló minőség mellett persze nem elhanyagolható a választani kívánt szín sem. Kis fürdőszobákba a világosabb árnyalatok ajánlottak, de ha nagyobb tér áll rendelkezésére, kísérletezzen bátran az olyan extravagánsabb árnyalatokkal, mint a piros, a lila, vagy a fekete. Segítségükkel egyedi stílus teremthető abban a helyiségben, ahol új energiákkal töltődünk fel a nap végén. A virágminták, vagy a geometrikus ábrák még mindig kedveltek, de a hagyományos árnyalatok, és a különleges kombinációban felhelyezett minőségi csempék iránt is nagy kereslet mutatkozik.