Minőségi és megbízható szilikon profil jó áron!

Archívumunkban több különböző szilikon profilból készült extrudáló szerszámot őrzünk, köztük olyan alakzatokat, mint: szilikon T-profilok, szilikon h-profilok, szilikon e-profilok, szilikon P-profilok, szilikon L-profilok, szilikon U-profilok, szilikon autokláv-profilok, kaparók stb.

Szilikon profil várja önt is a sariszilikon.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tudjon meg mindent a szilikon profilok előnyeiről valamint az árakról és rendelésről.  Cégünk több éve szilikon profilgyártó! A tömör extrudált szilikon profilok szabványos minősége kiváló, bármilyen alapszínben kaphatóak és tetszőleges RAL méretben, valamint lumineszcens, fluoreszkáló vagy fémes színben is. Rajz vagy minta alapján bármilyen formát tudunk szállítani többféle tekercshosszban (25 m, 50 m, 100 m, 250 m és 500 m). Igény szerint más hosszúságok és vágott alkatrészek is szállíthatók 1 mm-től. Az extrudált szilikongumi profilok legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a méretstabilitás magas és/vagy alacsony hőmérsékleten, -50ºC és +220ºC közötti üzemi tartomány szabványos szilikonban, elérve a 90ºC-tól +315ºC-ig magas hőmérsékletű szilikont a speciális készítményeinkkel.

Az általunk kínált szilikon profilok kiváló elektromos szigetelők, higiéniai szempontból könnyen sterilizálhatók és orvosi minőségű szilikon profilok is elérhetőek, amelyek megfelelnek az USP VI osztálynak, nagy vegyszerállóságot mutatnak, átlátszóak és lehetőségeket rejtenek magukban. Kitűnő szolgáltatást nyújtunk minden ipari igényhez a gyártott profilok széles skáláján, két hét alatti szállítási idővel minden minőségben. Bővebb leírásért és szilikon rendelésért nézzen be a sariszilikon.hu weboldalra, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti ha felvenné velünk a kapcsolatot.