Minőségi gabonatároló jó áron!

A gabonatárolás egy önellátó gazdaságban elsősorban a gabonaveszteség minimalizálásán alapul. A modern mezőgazdasági gyakorlatban vannak módszerek az 1% alatti gabonaveszteség kezelésére, de a kis önellátó gazdaságok a gabonaveszteség 20–100% -át látják el. Ez éhezést és instabil ellátást okoz.

Gabonatároló teljes leírása megtekinthető a csarnokepites-budapest.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk, ha önt is érdekli ez a téma és többet szeretne megtudni a gabonatárolókról. A gabonaveszteséget a penész növekedése, rovarok, madarak vagy bármilyen más szennyeződés okozhatja. A veszteség megelőzésének egyik módja a hermetikus gabona tárolása. A hermetikus gabonatárolás arra törekszik, hogy kiküszöbölje a tárolórendszeren belüli minden gázcserét. Ez enyhíti a baktériumok aktivitását és megakadályozza, hogy a rágcsálók és a rovarok képesek legyenek lélegezni a tárolórendszerek belsejében. A gabonatároló bevezetése a megélhetési gazdaságokban stabilabb élelmiszer-ellátást eredményezhet a térségben és csökkentheti az éhezés kockázatát.

A gabonatároló megépítését nagyban megkönnyítheti az, hogy milyen telket választ neki. Mi örömmel segítünk a gazdálkodóknak ebben és a tervezési szakaszban, mivel fontos a gabonaraktár mérete, a kapu mérete és funkciója is, valamint, hogy ezt a megfelelő időben tisztázzuk.  Előzetes tervezéskor azt is figyelembe kell venni, hogy a gabonaraktár időben legyen felépítve. Fontos továbbá a tervezés előtt megállapodni a teherbíró képességről, és még külön figyelmet kell fordítani más dolgokra is. Bővebben erről a témáról a csarnokepites-budapest.hu weboldalon olvashat, ahol segítünk önnek megtervezni saját gabonatárolóját, ha erre is igényt tart. Amennyiben többet tudna meg rólunk és szolgáltatásainkról, keressen fel minket bátran.