Minőségi medence fóliázás kedvező áron

Az elmúlt két évtizedben különféle típusú medencefedeleket készítettünk. Manapság rengeteg különféle medence fólia érhető el, amelyeket mind megtalál a water-szig.hu weboldalon.

Medence fóliázás elérhető a water-szig.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie ha ön is minőségi medence fóliára vágyik, hiszen weboldalunkon a legjobb termékek közül válogathat.  Emlékszünk arra, amikor gyermekeink nem tudtak úszni, és biztonsági hálót kellett felszerelni a medencére. Hatalmas küldetés volt ez felszerelés. Gyakran döntöttünk ezért úgy, hogy inkább nem használjuk a medencét. Szerencsére az újabb technológiák fejlődésével a világméretű trend az, hogy a medencehálókat PVC fóliára cserélik, hogy megerősítsék és rögzítsék a fedelet. Ez az egyszerű technológia azt jelenti, hogy egy percen belül eltávolíthatja a fedelet, és kevesebb, mint egy perc alatt biztonságosan visszahelyezheti a helyére. A PVC anyag ugyanaz, mint a felfújható mentőcsónakoké, ezért erős és tartós. Az alumínium rudak hozzájárulnak a teljes szerkezet megerősítéséhez, ami esztétikussá teszi az általános megjelenést. Az egyszerű kapcsok szellőztetést tesznek lehetővé.

Mindegyik burkolatnak stratégiailag ki van lyukasztva a vízelvezető nyílása, így esővíz esetén a víz egyszerűen visszaszivárog a medencébe. A PVC védőburkolat végtelenül erős poliészter szálas anyagból készül. A burkolat mindkét oldala PVC bevonatú, UV-álló, teljesen gombaölő hatású és mikrobiológiai támadásnak ellenálló. Ha a medencefedél szempontjából a legfontosabb az Ön gyermekeinek biztonsága, és jelentős energiamegtakarítás, akkor a PVC védőburkolat a legjobb az Ön és családja számára. További részletekért és információkért nézzen be bátran még ma a water-szig.hu weboldalra.