Minőségi zsalu online jó áron

Kivehető formák esetén, miután a betont a zsaluba öntötték és megszilárdult (vagy megszilárdult), a zsaluzatot megütik vagy lecsupaszítják (eltávolítják), hogy szabaddá tegye a kész betont. Az öntés és a zsalu eltávolítása közötti idő a munka specifikációitól, a szükséges kikeményedéstől és attól függ, hogy a forma elbír-e bármilyen súlyt, de általában legalább 24 órát vesz igénybe az öntés befejezése után.

Zsalu online olcsón rendelhető a peri.hu weboldalon, tehát nem fogja megbánni ha ide látogat, hiszen rengeteg különböző minőségi zsaluzatot rendelhet villámgyors kiszállítással. Egyes szabványok előírják, hogy a zsaluknak 1–7 napig a helyükön kell lenniük a kiöntés után, míg egyes helyeken 3 napig a helyükön kell maradniuk, kívül nedves takaróval.  Látványos balesetek történhetnek, amikor a formákat vagy túl korán eltávolították, vagy alultervezték, hogy elbírják a meg nem kötött beton súlya miatti terhelést. Kevésbé kritikusak és sokkal gyakoribbak (bár nem kevésbé kínosak és gyakran költségesek) azok az esetek, amikor az alultervezett zsaluzat meghajlik vagy eltörik a töltési folyamat során (különösen, ha nagynyomású betonszivattyúval töltik fel). Ez azt eredményezi, hogy a zsaluzatból formakitöréssel, gyakran nagy mennyiségben friss beton távozik.

A beton a keményedés során kisebb nyomást gyakorol a formákra. A kikeményedés aszimptotikus folyamat, ami azt jelenti, hogy a végső szilárdság nagy része rövid időn belül kialakul, bár a cement típusától és adalékanyagoktól függően további keményedés is előfordulhat. Bővebb leírásért és rendelésért kattintson a peri.hu weboldalra. Kérdések felmerülése esetén is forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz, hiszen minden kérdésére választ adunk a zsalu rendeléssel kapcsolatban.