Mit tilos tenni a Facebookon?

A Facebook felhasználóknak ismerniük kell bizonyos szabályokat, ahhoz, hogy ne tiltsa le őket egyik ismerősük sem. Ha bizonyos dolgokat szem előtt tart, akkor garantált, hogy a Facebook ismerősei soha nem fogják őt törölni, mivel nem lesz rá okuk.

Sokaknak szórakoztató, ha vicces Facebook nevet választanak, azonban tisztábban kell lenni azzal is, hogy az ismerősök többségének egy idő után ez idegesítő lehet. Munka keresés során sem lehet előnyös egy vicces Facebook név, mert általában a munkaadók ezt a dolgot nem értékelik túlságosan. Figyelni kell arra, hogy a közösségi oldalon milyen kérdéseket ír ki, mert az ismerősök számára az lehet a legidegesítőbb, ha a feltett kérdésekre a Google-ben is választ lehet kapni. Ha mégse szeretné a felmerülő kérdésére a Google-ban megkeresni a választ, akkor írjon egy olyan barátjának, aki közel áll önhöz, és úgy gondolja, hogy segíteni tud önnek. Értelmetlenek azok a kiírások a közösségi oldalon, amelyek által más személyeknek akarunk üzengetni, mivel az nem biztos az, hogy a kiszemelt ember érteni fogja a célzást, de az garantált, hogy ismerősöket ez a dolog idegesíti.

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy milyen idegesítőek tudnak lenni azok az értesítések, amelyek a játék felkérésekről szólnak. Ha szeretné, hogy az ismerősei ne tiltsák le, akkor semmiképp se küldözgessen naponta játék felkéréseket. Figyelmesnek kell lenni, hogy milyen dolgokat oszt meg a Facebook adatlapján, hiszen egy idő után bosszantani fogja az ismerőseit, ha ön folyamatosan menhelyes kutyákat, nyereményjátékokat, valamint eltűnt tárgyakat oszt meg. Az esküvőről, valamint a kisbabájáról készült képekből csupán párat töltsön fel az adatlapjára, mert ez még nem lehet bosszantó az ismerősök számára.