Molett nők divatja

Tévhit, hogy csak a karcsú, vékony nők lehetnek csinosak. Egy 46-os méret fölötti nő is lehet vonzó, ha előnyösen választja ki a ruhatárát. Érdemes megtanulni, hogy milyen optikai trükkökkel tudjuk befolyásolni a testarányokat, illetve karcsúbbnak láttatni a telt idomokat.

A női önbizalmat, a magunkkal való elégedettséget alááshatja az előnytelen molett divat, vagy ha a divatboltokban nem találunk megfelelő méretű ruhát magunknak és kénytelenek vagyunk kimondottan nagyméretű ruhákat áruló boltokat keresni, ahol nem mindig találunk divatos és előnyös darabokat. Sok molett nő nincs tisztában azzal, hogy milyen méretű ruha áll jól neki, ezért gyakran már a ruhavásárlásnál elkövetik az első hibát, amikor nem megfelelő méretű ruhát választanak. Sokan azt gondolják, hogy a teltebb hölgyeknek feketében kell járniuk, mert a sötét szín karcsúsít, a világos pedig szélesít, ám ha megfelelően kombináljuk, viselhetünk nyugodtan világos ruhadarabokat, élénk színeket, a kedvünk is jobb lesz tőle.

Cipőválasztásnál válasszunk magassarkút lapos talpú cipő helyett, elég, ha 3-4 centiméteres a cipő sarka, optikailag máris nyújtja az alakot. Előnyös a fekete színű harisnya is, amivel optikailag nyújthatjuk lábainkat. Felejtsük el a csípőnadrágokat, viseljünk helyette magas derekú nadrágokat és szoknyákat! Az aszimmetrikus aljú felsőrészek nagyon divatosak és karcsúsítanak, viseljünk ilyeneket bátran. Sok molett nő követi el azt a hibát, hogy alakját bő ruhák mögé rejti, ezáltal még nagyobbnak mutatva magát. Bátran viseljünk V-kivágású, a test vonalát követő ruhákat, A-vonalú ruhákat, ez a legjobb fazon teltkarcsú hölgyeknek. Viseljünk olyan színeket, mintákat, amik jól állnak nekünk, egy kis kísérletezéssel kifinomult ruhatárat alkothatunk magunknak!