Műanyagházas led tápegységeket keres online? Forduljon hozzánk!

Mivel a LED-ek szilárdtest-komponensek és a fénykibocsátáshoz elektronikus áramkörökre van szükség hozzájuk, a váltóáramot egyenárammá alakító meghajtót használják a lámpatestben, és ez szükségessé teszi a kellő teljesítmény- és kimeneti jellemzőkkel rendelkező tápegység keresését.

Műanyagházas led tápegységeket találhat jó áron a vled.hu weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk. Az 50 000 órát meghaladó LED-ek hosszabb élettartama nagyon vonzó az ügyfelek számára. Figyelembe kell venni azonban a LED-meghajtó élettartamát is. Sokan azt gondolják, hogy ez a meghibásodás közötti átlagos időre vonatkozik (MTBF); ez azonban nem a várható élettartam. A legtöbb esetben az MTBF az alkatrészszám alapján kerül kiszámításra, és csak a megbízhatóságról és a várható élettartamról nyújt információkat. A LED-világítás optimális tápellátásának kiválasztásakor keressen olyan tápegységet, amelyet kifejezetten a LED igényeihez terveztek, és amely megfelel az áram- és kimeneti feszültségnek. Győződjön meg arról, hogy felsorolja az EN55015 szabványt az elektromágneses interferencia (EMI) betartására vonatkozóan azt, hogy megfelelő élettartammal rendelkezik. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az áramellátás képes ellenállni az 50° C feletti hőmérsékletnek, mivel a LED-ek által termelt hő megnövelheti a lámpatest hőprofilját.

Led tápegység
Led tápegység

A termikus igénybevétel

Ez termikus igénybevételt okoz az olyan alkatrészeknek, mint az elektrolit kondenzátorok a meghajtóban, és ha nincs hatékonyan megtervezve, káros lehet a LED lámpatest hosszú élettartamára. A nagyobb energiahatékonyság csökkenti az ellátás által generált pazarolt hőt. Ezen túlmenően, a megfelelő hőterv biztosítása, a magas hőmérsékletű, 105 ° C-os névleges elektrolit kondenzátorok és az 5000 óránál hosszabb ideig tartó üzemkészség kritikus elemek a LED lámpatest kiválasztásában. Ez biztosítja a LED-világítás minimális várható élettartamát, 50.000 órát. A stúdió világítási alkalmazásához 200 wattos tápegységre van szükség, amely 48 V-ot szolgáltat, és nem igényel mozgó levegőt. Az EN55015 B osztályú EMI-megfelelősége, amely megfelel az IEC61000-3-2 C osztálynak, szinte tompítottól a teljes megvilágításig, a szükséges specifikációk, valamint a hosszú élettartam közé tartozik.

A műanyag tápegységek LED-szalaghoz történő csatlakoztatásához javasoljuk az egyenáramú csatlakozót, amelyet a kiegészítőkben lelhet fel. A fém ház tápegységei sorkapcsot igényelnek. A magasabb tápegységek saját hűtőventilátorral rendelkeznek. Ezt jelzi a leírás, amelyet a termék képére vagy leírására kattintva tekinthet meg. Az itt található termékek megvásárolhatók személyesen a boltban, vagy szállítással megrendelhetők. Írja be a darabszámot a mezőbe és rendelje meg a „Kosárba” gombbal az ön igényeinek megfelelő termékeket. Amennyiben többet tudna meg a műanyagházas led tápegységekről, keresse fel bátran a vled.hu weboldalt és itt mindent megtalál.