Műfű szőnyeg, mely kutyafuttatóhoz is jó? Miért éri meg?

A műfű szőnyeg sokoldalúságának számtalan előnye és felhasználási területe ismert. Nem csak a házak udvarán, kertjében és lakások teraszain használjuk, hanem egyéb közületi, intézményi helyeken is.

A műfű használatnak rengeteg előnye van, melyeket már szerencsére egyre inkább fedezünk fel és abszolút nem ördögtől való, ha valakinek műfű van a kertjében. Óvodák és iskolák udvarán, focipályákon, nívós szállodák, éttermek területein, szalonok, bemutatótermek, kocsibeállók, erkélyek, kis- és nagy területek esetében is szenzációs látvánnyal nyűgözi le használóit.

Most a kutyafuttató esetét szeretném bemutatni. Miért éri meg a műfű szőnyeg telepítése ezen a területen is?

A műfű szőnyeg kutyafuttatóhoz is telepíthető, hiszen ez az erős, ellenálló és strapabíró műfű kutyabarát is. Ha állandó a panasz arra, hogy a valódi gyep folyamatosan ki van ásva, ki van égve, ki van kaparva, ráadásul még a vakondok is csúnyán elbánnak vele, érdemes lehet a műfű szőnyeg telepítésén elgondolkodni a kutyafuttatónál. A kutyák is szeretik, a gazdák is és a kutyafuttatót üzemeltetők is jól járnak vele.

Műfű
Műfű

Mik a műfű szőnyeg előnyei kutyafuttatónál?

  • Ellenáll minden körülménynek. Nem tudják kiásni, kikaparni a kutyák és az állandó futkorászás sem tudja kikoptatni.
  • A kutyusok vizelete nem sárgítja be a felületét, úgy, mint az igazi fű esetében.
  • A műfű NEM forrósodik fel a napsütés hatására! Mivel már minden minőségi műfű UV rezisztens, olyan speciális anyagból készül, mely nem engedi magába szívni a hőt.
  • A műfű szőnyeg egész évben ugyanolyan állapotban, zöldellően pompázatos.
  • A műfű szálakat nem tudják kitépni a kutyák. Nem kell attól tartani, hogy megrágják és megeszik, ettől pedig megbetegszenek. A műfű teljesen biztonságos a kisállatok számára.
  • A műfű kutyafuttatóban mindig tiszta és rendezett. Nincs sár, nincs fűfolt. Mivel jó a vízelvezető képessége, a nagy esőzések után is szinte azonnal megszárad, ha kisüt a nap. A műfű tekercs hátoldala lyukacsos kialakítású, amin keresztül a rétegrend alatt a víz el tud folyni. Egy, a kutyafuttatóban eltöltött délután után, négylábú házi kedvenceddel teljesen tisztán térhetsz haza. A műfű higiénikus, tiszta és innovatív.

A titok, hogy jó minőségű és szép, élethű műfű tekercset válasszunk erre a célra is. A műfű lerakás ára kifizetődő. A műfű tehát egy kutyafuttató esetében is helyt áll. Legyen kisméretű, vagy hatalmas, számíthatsz rá.

Hidd el, Te is és féltett, imádott kutyusod is imádni fogja!