Multivitamin kapszula a Vegnumtól

Három magyar felnőtt közül minimum kettő valamilyen multivitamint fogyaszt, derült ki a Felelős Táplálkozás Tanácsa által végzett felmérésből, és ez a vizsgálat kimutatta, hogy a multivitaminok igazán népszerűek. Az étrend-kiegészítő felhasználók körében, az emberek 72 százaléka rendszeresen multivitamint szed.

Multivitamin kapszula kedvezményes áron kapható a webshop.vegnum.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is szeretne a multivitamin kapszulákról olvasni, vagy megrendelné valamelyiket. Az alapszintű, alacsony dózisú napi egyszeri multivitaminok biztosítást nyújtanak a táplálkozási hiányosságok ellen, de a nagyobb dózisú termékek segíthetnek abban is, hogy elérjék az optimális egészséget. Ez azt jelentheti, hogy több energiával fog rendelkezni, kevésbé lesz stresszes, és éberebb is lesz. Emellett egy olyan érzést vált ki, amitől jobban érezzük magunkat. Ha bármikor hiánya lenne egy vagy több tápanyagból, akkor ezt a hiányt multivitaminnal pótolhatja. Lehetetlen lenne kitalálni, hiányzik-e például B-vitamin, vagy C-vitamin, vagy egy ásványi anyag, így a multivitanin mindent lefed. Tekintettel arra, hogy az emberi étrend általában túl gazdag kalóriákban, de túl kevés a tápanyagokban, a multivitamin nulla kalóriatartalmú, tápanyag-sűrű módja ennek az ellensúlyozásnak.

A multivitaminokat szedő nők kevésbé voltak éhesek, miközben fogyókúrás és testmozgási programokkal fogyatkoztak, a programban részt vevő férfiak pedig gyorsabban fogytak a multivitaminokkal. A kutatók megjegyezték, hogy a különféle tápanyagok finom hiánya megzavarhatja azokat a hormonokat, amelyek általában kikapcsolják az éhséget étkezés közben és után, és a multivitaminok kijavíthatják a problémát. Ha még ennél is többet szeretne megtudni a multivitaminokról vagy az árakról, mert rendelni szeretne, keresse fel bátran a webshop.vegnum.hu weboldalt.