musor.tv – tudományos műsorok sokasága

Amennyiben Ön is unja a sorozattokat, az értelmetlen esti vetélkedőket, a semmit mondó filmeket, akkor ajánlom figyelmébe a tudományos csatornáinkat. A Discovery, a National Geographic, Ozon, Spektrum, Animal Planet, Travel Channel kiváló szórakozást nyújtanak.

Musor.tv weboldalára kattintva, több mint 100 csatorna közül válogathat. Különös képen szeretném figyelmébe ajánlani a Discovery Channel műsorait. Mindig eseménydús, történetet hordozó, tanulságos műsorokat nézhetünk a Discovery csatornáin. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt érdekes lehet a Hogyan készült? illetve a Hogyan csinálják? műsor. Ezekben a műsorokban olyan furcsaságokra derül fény, hogy hogyan is készülnek azok a tárgyak, eszközök, melyeket a mindennapokban használunk. A világ melyben élünk számtalan tárggyal van tele, melyeket mi emberek állítunk elő, de sok mindenről mégsem tudjuk, vajon hogyan is készült. Ebben a műsorban betekinthetünk a színfalak mögé, és megtudhatjuk, hogy vajon mi is történik a gyárakban.

A Hogyan csinálják? műsor nagyon hasonló az előzőhöz, itt is olyan dolgokra kapunk választ, amelyek eddig rejtély volt számunkra. A Hogyan csinálják műsort nyomon követve megtudhatjuk hogyan készül az acéllapból evőeszköz, vagy hogy hogyan készítik a lábbal hajtható kajakot, illetve, hogy hogyan tudják kielégíteni a franciák csigák utáni étvágyát. Ezekből a tudományos műsorokból sokat tanulhatunk és nagyon széles körben bővíthetjük a tudásunkat. A gyerekek figyelmét könnyen lekötik ezek a műsorok, hiszen talán számukra még érdekesebb lehet, hogy vajon, hogy készül egy kisautó, egy gumicukor vagy egy csomag chips. Ha nem szeretne lemaradni ezekről a műsorokról, akkor kattintson a honlapunkra és a műsorújságunkban akár 5 napra előre lekövetheti kedvenc műsorának időpontjait.