Musso könyvek olcsón elérhetők!

Guillaume Musso, 1974. június 6 -án született a francia Antibes -ben, így francia regényíró. Guillaume Musso édesanyja vezette az antibes-i önkormányzati könyvtárat; apja főtitkár és pénzügyi igazgató volt a városházán.

Musso könyvek olcsón rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és megtekintheti a teljes kínálatunkat az árakkal együtt. Musso diákkorában kezdett írni. 19 évesen, lenyűgözve az Egyesült Államoktól, néhány hónapot New Yorkban töltött, ahol fagylaltárusként dolgozott. Az Egyesült Államokból hazatérve a Nizzai Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, tanulmányokat folytatott Montpellier-ben, és elvégezte a CAPES közgazdaságtani és társadalomtudományi tanulmányait. 1999 és 2003 között a phalsbourgi Erckmann-Chatrian középiskola gazdasági és társadalomtudományi professzora, valamint a lotaringiai Egyetemi Tanárképző Intézet (IUFM) oktatója volt. 2003 szeptemberében csatlakozott a Valbonne -i Nemzetközi Központhoz, ahol öt éven keresztül tanított közgazdaságtant és társadalomtudományokat a középiskolában.

2001 májusában jelent meg első regénye, a Skidamarink, thriller kincsvadászat formájában, amely a Louvre -i La Joconde lopásával kezdődik. Könyveit 43 nyelvre fordították le, regényeinek összesített eladása meghaladja a 32 millió példányt. 2009 októberében Philippe Claudel, Daniel Picouly, François Morel, Daniel Pennac és Éric-Emmanuel Schmitt utódjaként ő írta az „ELA diktátumot”.  Az Et Après és a La Traversée nyomán Guillaume Musso két másik műve sorozatként és játékfilmként is elkészült: a Central Park és a L’Appel de’ange10. Amennyiben többet tudna meg munkásságáról és életéről nézzen be a book24.hu-ra, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdezni szeretne tőlünk a műveiről.