My Fairy Garden, a varázslatos kiskert

Nem minden család lakik családi házban, vannak, akik nem rendelkeznek kerttel. Így különösen nagy kihívást jelent, ha egy szülő szeretné gyermekét megismertetni a természettel. Szerencsére ez nem lehetetlen, köszönhetően a My Fairy Garden csodás kis kerteknek!

My Fairy Garden jóval többet jelent a gyermekek számára, mint egy egyszerű játék! Azok a szülők, akik panellakásban laknak, kevésbé tudják bevonni a természetet a lakásba. Leginkább csak szobanövényekkel tudnak egy kis zöldet csempészni a négy fal közé. Na, de hogyan lehet a gyerek számára izgalmassá tenni a természetet és bemutatni neki, hogy a növényekkel való foglalkozás igenis érdekes? A My Fairy Garden nagy előnye, hogy egy varázslatos kert által hozza közelebb a kicsikhez a természetet. A My Fairy Garden Tündérkerteknek számos különféle típusa van, melyek nagyon sok kiegészítővel kaphatók. Ez azért előnyös, mert így minden gyermek ki tudja választani a számára leginkább megfelelő My Fairy Garden játékot! A játék számos apró kiegészítőt is tartalmaz, így a gyártó azt javasolja a szülőknek, hogy négy éves kortól vásárolják meg a gyereknek a varázslatos kertet.

Sokan azt mondják az a jó játék, ami fejleszt is egyben. Nos, a My Fairy Garden tagadhatatlanul számos területen fejleszt. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a kis kert gondozása közben a gyerek felelősségtudatot, illetve a gondoskodási képességet sajátítja el és fejleszti. Az apró magok összecsípése, elszórása, a talaj egyengetése vagy a locsolás során a gyermek finommotorikus képességei fejlődnek. Legyen odakint akár jó idő, akár rossz, a gyerek kiválóan el tud játszani kis kertjével és kedvére tudja azt alakítani. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a My Fairy Garden játékról, akkor látogasson el a jatektenger.hu webáruházba!