Ne élj a fájdalom árnyékában! Jelentkezz be lökéshullám terápiára!

A mozgásszervi fájdalmak komoly mértékben meg tudják nehezíteni a mindennapokat, azok az egyszerű tevékenységek, amik korábban örömöt okoztak, hirtelen hatalmas fájdalommal járnak. Ha korábban aktív életmódot folytattál és szeretnél újra önfeledten és szabadon mozogni, akkor itt az ideje, hogy újra visszatérj korábbi életformádhoz.

Lökéshullám terápia segítséget jelent a mozgásszervi problémák kezelésében. Sajnos nagyon sok ember él együtt a fájdalommal, abban a hiszemben, hogy a probléma csak komoly kezelések vagy műtéti eljárás útján hozható helyre. A lökéshullám terápia egy mechanoterápiás kezelési eljárás. A kezelés során terápiás célzattal hanghatással járó nagy energiájú nyomáshullámot juttat a szakember. A lökéshullám elindítja a szervezetet az öngyógyulás útján. A lökéshullám terápia a probléma gyökerét kezeli, tehát nem tüneti kezelés. A lökéshullám terápia, azon túl, hogy megindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, élénkíti az anyagcserét, fokozza a vérkeringést és feloldja az izomcsomókat is. Az utolsó kezeléseket követő hetekben a sérült sejtekhez felgyorsult ütemben jut el az oxigén, valamint a tápanyagdús vér.

A lökéshullám terápia a műtéttel szemben nem terheli meg a szervezetet, ugyanakkor kiváló fájdalom és- gyulladáscsökkentő kezelés. A lökéshullám terápia főként azok számára ajánlott, akik életkoruk vagy munkájuk miatt krónikus fájdalommal küzdenek. A lökéshullám terápia jótékony hatása már egy-két kezelést követően is érezhető. A kezelés minimális fájdalommal és mellékhatással jár, továbbá gyógyszer szedése sem szükséges. A lökéshullám terápia izomlazító hatással is rendelkezik, így a fájdalmas csomókat és a görcsös izmokat is kiválóan oldja. Bővebb információkat a lökéshullám-terápia.hu weboldalon találsz!