Német nyelvtanfolyam Budapest területén

A német egy hasznos nyelv, amit tudni kell. Körülbelül 130 millió ember tartja a németet anyanyelvének vagy második nyelvének, és 2015-ben a becslések szerint 14,5 millió ember tanult németül világszerte. Az EU összes nyelve közül a németet beszélik legtöbben. A német egyetemek ingyenesek. A tudományos irodalom nagy részét német nyelven nyomtatják, hiszen Németország a költők és gondolkodók országa!

Német nyelvtanfolyam Budapest környékén vár minden kedves érdeklődőt az up2you.hu weboldalon, ezért látogasson el ide, ha ön is régóta fontolgatja azt, hogy megtanul németül. Miért tanulják meg az emberek ezt a nyelvet? Hogyan tanulják meg, és ha abbahagyták, miért? Minden évben Németországba, Ausztriába, Svájcba, Belgiumba és Luxemburgba költöznek dolgozni, tanulni vagy más okokból. 2018 -ban a becslések szerint a Németországban élő 20,8 millió embernek volt legalább egy szülője, aki nem volt német állampolgár. A német anyanyelvű országokban élők számára a német nyelv megtanulása kulcsfontosságú a jó társadalmi élet kialakításához. Becslések szerint 220 millió ember beszél németül – ezek azok az emberek, akikkel csevegni érdemes! Rengeteg népszerű nyaraló- vagy munkahelyi úticél található a német anyanyelvű országokban, és soha nem árthat, ha alaposan megérti a nyelet, amelyet körülveszi. 14,5 millió embert tanítanak németül az iskolában, és becslések szerint a világ 144 iskolájában tanítják.

Az angol, a francia és a német az Európai Unió három hivatalos munkanyelve. A nemzetközi munkavállalókat kereső ágazatok közé tartozik a mérnöki tudomány, az informatika és az elektronika. Hasznos lehet, ha német nyelvvizsgát szerez. Amennyiben többet szeretne megtudni a német nyelvtanulásról és a tanfolyamokról, akkor nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk az up2you.hu weboldalra, és itt megtalálhatja a tanfolyam teljes menetét is.