Nincs elrontott szöveg, amíg kapható hibajavító roller, toll

Elrontott szöveg? Hibajavító roller, toll, s már nyoma sincs a rontásnak. Régebben sok bosszúságot okozott egy hosszú, kézzel vagy géppel írott szövegnél, ha véletlen elírás történt és a rontott szó ott éktelenkedett a papíron. A kitartóak többnyire újrakezdték, de azért egy több oldalas írásnál ez még a grafománok béketűrését is meghaladhatja.

A hibajavító roller, toll már a továbbfejlesztett változat, de az első hibajavító feltalálása egy gépírónő nevéhez fűződik, aki az ’50-es években igen csak megunta, hogy egy-egy hiba miatt hosszú dokumentumokat kell újragépelnie. Minő szerencse, hogy a hölgy a sarkára állt, hiszen mára a fejlett tudomány nem csak festéket, de hibajavító rollert, tollat is a piacra dobott. A hibajavító roller egy kis szerkezet, melyben egy feltekert papírszalagon található a hibát fedő réteg, melyet egyszerűen rá kell húzni a rontott szövegre, s az azonnal eltűnik. Előnye, hogy nincs száradási idő, azonnal írni lehet rá. A tollból kifolyt hibajavító festék ezzel szemben kíván némi száradási időt, de ez is mindössze néhány pillanat.

Egy biztos, ma már nincs iroda, háztartás vagy iskolai tolltartó, ahol ne lenne megtalálható legalább egy hibajavító roller, toll. Az officemarket.hu oldalon néhány kattintással beszerezhetők ezek a zseniális eszközök. A hibajavító roller, toll többféle kiszerelésben és méretben kapható, a kis kompakt modellek az egyszerű tárolást teszik lehetővé. A rollerek akár 10 méteres változatban is megvásárolhatók a weboldalról, továbbá egyes típusokhoz utántöltő kazettát is be lehet szerezni. Az Office Market webáruház hibajavító roller, toll és festék választéka igen nagy, s mivel raktárkészletről beszerezhetők, hamar megérkeznek a szállítási címre, de igény esetén a jászberényi üzletben is átvehető a rendelés. Keressék bátran az officmarket.hu weboldalt és ne pazarolják az időt újraírásra, inkább használják a hibajavító roller, toll valamelyikét!