Nyugdíjasbarát wellnesshotel Ráckevén

Ki ne vágyna egy felhőtlen hétvégi kikapcsolódásra, fürdőzésre, kalandokra, aktív pihenésre, élménygyűjtésre vagy kényeztető wellness különlegességekre. Nem képeznek kivételt a nyugdíjasok sem, akik ugyanúgy igénylik a wellnesshotelek kínálta kényeztető szolgáltatásokat és színes programokat, mint a fiatalok.

A wellnesshotel Ráckevén számtalan programmal és szolgáltatással várja az idősebb korosztályt, a nyugdíjas pénztárcákhoz szabott kedvező árakon. A vendégek a Kék Duna Wellness Hotelben igazán felfrissülhetnek és megfiatalodhatnak az örök ifjúság eszközeivel. Különböző kozmetikai kezeléseken vehetnek részt, illetve felkereshetik a fodrászatot, a pedikűrt vagy a manikűrt. Kényeztethetik magukat a masszázsfajták bármelyikével. De kipróbálhatják a hotel kínálta szauna különlegességeket. A hotelben kifejezetten olyan programokat szerveznek, melyeken a nyugdíjas korúak szívesen részt vesznek.

A szállodában aktív pihenésre is lehetőség nyílik. Ehhez járul hozzá a hotel rendkívül jól felszerelt konditerme, illetve a fitness, chikung, pilates és jóga órák is. Emellett számos aktív programot szerveznek kirándulások és túrák kereteiben is a hotel mellett a csodás környezetben. Az estéken sem áll meg az aktív kikapcsolódás, hiszen zenés, szórakoztató programok várják az üdülő nyugdíjasokat.

A wellnesshotel Ráckevén minden nyugdíjas álma, hiszen a számos program és kényeztetés mellett páratlan a kiszolgálás és figyelmesség, melyet a hotel teljes személyzete nyújt az ide látogató vendégek számára. A hotel dolgozói rendkívül előzékenyek és tisztelettudóak az idős, nyugdíjas vendégekkel, éjjel-nappal igyekeznek minden kívánságuknak eleget tenni. A hotel kínálta lehetőségekről, programokról és üdülési csomagokról bővebben a wellnesshotel.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.