Olcsó VPS tárhely mindenkinek!

A VPS tárhely szerverek általában több memóriával, feldolgozási teljesítménnyel és tárhellyel rendelkeznek, mint amennyit egyetlen webhely igényel. A webtárhely-szolgáltatók megosztják ezeket az erőforrásokat a különböző ügyfelek között, különböző tárhely-elrendezések használatával. A VPS-tárhelyen kívül kétféle webtárhely-megoldás érhető el.

Olcsó VPS elérhető az awh.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és tudjon meg mindent széleskörű szolgáltatásainkról. Ha jelenleg egy megosztott tárhely szolgáltatást használ, és egy dedikált szerver nincs benne a költségvetésben, akkor fontolóra veheti a VPS tárhelytervre való átállást. A megosztott tárhely jól működhet, amikor még csak most indul a céges weboldala, de a forgalom növekedésével a webhely teljesítménye csökkenhet. Ahogy a webhely növekszik és a látogatói forgalom növekszik, a webhely látogatói hosszabb oldalbetöltési időt és több várakozási időt tapasztalhatnak. Másrészt a VPS tárhely használatával webhelye jobban teljesít, mint a megosztott tárhely esetén, mivel nagyobb mennyiségű kérést képes kezelni.

A megosztott tárhelyhez képest a VPS hosting nagyobb irányítást biztosít a webszerver-környezet felett. Telepíthet egyedi szoftvereket és egyedi konfigurációkat. Más szoftverekkel, például könyvelési vagy CRM-rendszerekkel való integráció is jobban működik a VPS-tárhely esetén. Egyedi biztonsági intézkedéseket és tűzfalakat is telepíthet rendszerére. Webhelyének növekedésével előfordulhat, hogy több tartalommal vagy összetettebb funkciókkal kell kiegészítenie azt, ami megnöveli a processzor- vagy memóriaigényt. Ez szerverhibákat okozhat a megosztott tárhelyen, például belső szerverhibákat vagy nem elérhető szolgáltatási hibákat. Bővebb leírásért keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.