Olyan terek, amelyeket elfelejtünk berendezni az ünnepekre

Itt a december, és ideje elkezdeni összeállítani a listát azokról a helyekről, ahol dekorálni fog a házban. Lehet, hogy már vásárolt néhány új lámpafüzért, és elkezdte kicsomagolni ezeket a díszeket, de valljuk be, nagyon sok más lehetőség kínálkozik az ünnepi dekorációhoz, amelyek túlmutatnak a verandán és a nappalin.

Ha szeretné, hogy otthona egy kicsit lendületesebb legyen ebben a szezonban, miért ne térjen le a kitaposott ösvényről, és terjesszen ünnepi hangulatot a reggeliző sarokban, az elsődleges hálószobában, és még a fürdőszobában is? Az alábbiakban kiemeljük otthonának gyakran elfelejtett részeit, amelyeknek teljesen előnyös lenne egy kis szezonális dekoráció. A fürdőszoba sokkal több, mint egy praktikus hely! Ezt a helyiséget minden bizonnyal az évszaknak megfelelően berendezheti néhány egyszerű díszítéssel. Gyújtson meg néhány gyertyát, készítsen egy ünnepi lejátszási listát, és áztassa magát egy kellemes, hosszan tartó fürdőben, mielőtt a bulik és ajándékcserék végtelen folyamára készülne – megérdemel egy kis énidőt. Ha kicsik is vannak, nagy az esély arra, hogy az ünnepekre várva teljesen kibújnak a bőrükből. Tegye kellemessé és szezonálissá a játszóterüket néhány kis koszorúval vagy néhány lámpafüzérrel, amelyek a Mikulás megjelenéséig megmozgatják őket.

Lehet, hogy már foglalkozott az elülső bejárat díszítésével az ünnepekre, de ha van egy hosszú folyosója, amelyre érdemes lenne odafigyelni, tegye ezt a helyet is szebbé és ünnepélyesebbé néhány mini fenyőfával. A hosszú konzolasztal kiváló hely egy üdülőfalu, menóra vagy néhány káprázatos kúpos gyertya bemutatására. Adjon hozzá annyi színt, amennyit csak szeretne, vagy olyan keveset, amennyire vágyik – itt a semleges hangulat szép és nyugodt, ugyanakkor vidám lehet.