Ön szedi már a Vegnum multivitamint?

Nem csak a téli hónapokban, hanem az év többi részében is nehéz, kizárólag táplálkozás útján megoldani a kellő vitamin és ásványi anyag bevitelt. Viszont szerencsére rendelkezésre állnak multivitamin kapszulák, mint például a Vegnum Multi-D vitamin, mellyel könnyen pótolni lehet a vitaminokat és ásványianyagokat.

Vegnum multivitamin nem csak a téli hónapokban hasznos, hanem az év bármely részében. A vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek az emberi szervezet optimális működéséhez. Éppen ezért nagyon fontos a vitaminok pótlása, különösen a téli hónapokban, amikor a különféle légúti megbetegedések időszaka van. A betegségek elkerülésére a legjobb módszer az erős immunrendszer. Ahelyett, hogy a patikában bármely multivitamint találomra leemelné, érdemes a kiváló minőségű és nagyszerű felszívódású Vegnum Multi-D multivitamint választani, mely jóval több hatóanyagot tartalmaz, mint a hagyományos multivitaminok. Egészen pontosan 18 alapvető vitamin és ásványi anyag található meg benne, továbbá 29 gyümölcs, zöldség és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata.

A Vegnum Multi-D kapszula mindazok számára ajánlott, akik a táplálkozáson túlmenően étrendkiegészítő kapszula alkalmazása által szeretnék biztosítani a megfelelő ásványi anyag és vitamin bevitelt. A Vegnum Multi-D vitamin vegán minősítéssel rendelkezik és GMO-, valamint gluténmentes. A Vegnum Multi-D vitamin további különlegessége, hogy a D-vitamint innovatív, mikrokapszulázott formában tartalmazza, aminek köszönhetően a zsírban oldódó vitaminok felszívódási hatékonysága jelentős mértékben nő. Ha bővebben szeretne tájékozódni a Vegnum Multi-D vitaminról, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahol meg is rendelheti a terméket!